Ajax wint eerste oefenduel met 3-0 van SV Meppen

Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen met 3-0 gewonnen van SV Meppen dat uitkomt in de 3. Liga. Aangezien de internationals nog genieten van een vakantie beschikt trainer Alfred Schreuder over veel jong talent in De Lutte waar Ajax deze week verblijft.

Na ruim een kwartier spelen opende Rasmussen de score met een droge schuiver. Nog voor rust liep Ajax uit naar 3-0 door twee doe;punten van Hansen en vooral de 2-0 was zeer fraai na mooi voorbereidend werk van Ünüvar. Schreuder greep de rust aan om zijn elftal op negen posities te wijzigen. Alleen Mohamed Ihattaren en Regeer mochten blijven staan. Ihattaren was, hoewel hij niet scoorde, een van de smaakmakers. Zijn teamgenoten zochten hem nadrukkelijk op, waardoor hij meermaals de kans kreeg om te laten zien dat hij nog altijd uitstekend kan voetballen. In de absolute slotfase schoot Jay Enem nog de bal keihard tegen de lat. Daarmee liet hij een goede kans op de 4-0 liggen. Komende zaterdag komt Ajax opnieuw in actie. Dan is SV Paderborn 07 de tegenstander.

Opstelling Ajax: Stekelenburg (46. Gorter), Klaiber (46. Gooijer), Magallan (46. Aertssen), Pierie (46. Douglas), Baas (46. Salah-Eddine), Regeer (58. Brandes), Fitz-Jim (46. Warmerdam), Ünüvar (46. Giovanni), Ihattaren (58. Banel), Rasmussen (46. Enem), Hansen (46. Martha)

De warming-up

Ihatarren was nadrukkelijk aanwezig

En dat zag Schreuder ook

Hansen scoorde twee doelpunten

Related posts