Derde Ajax-shirt lekt uit, zandkleur met veel details

Het derde shirt van Ajax voor het seizoen 2022-2023 is uitgelekt. Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines heeft een foto geplaatst waarop een zandkleurig shirt met veel details is te zien. Daley Blind verklapte onlangs Bij Andy in de auto al dat het zandkleurige tenue zou verschijnen en dat lijkt dus te kloppen.

Over het midden van het shirt loopt een verticale band met rode en zwarte strepen en onder het logo zijn de woorden ‘Daily Paper’ te lezen. Het kledingmerk uit Amsterdam is onlangs in zee gegaan met Ajax en samen met Adidas is er gekozen voor de kleur ‘savann’ wat kan worden beschreven als een zandtint die bijna goud lijkt. Op het shirt staan in doorzichtig zwart ook enkele gebouwen die zich in de omgeving van Amsterdam bevinden.

Related posts