Flekken verwacht zelf geen transfer naar Ajax

Mark Flekken verwacht zelf niet dat hij volgend seizoen bij Ajax speelt. De doelman van SC Freiburg werd maandag gelinkt aan een mogelijke transfer naar Ajax maar hoorde naar eigen zeggen zelf nog niets van Ajax. Volgens De Telegraaf wordt Flekken door Ajax gezien als ‘een serieuze optie’. Ajax zou, volgens de krant, bij SC Freiburg al navraag hebben gedaan naar de contractsituatie van Flekken. Zelf heeft Flekken geen contact gehad met Ajax, zo meldt Sem Caelen van 1Limburg via Twitter. ‘Mark Flekken acht de kans op dit moment niet groot dat hij aankomend seizoen bij Ajax speelt. Hij zegt niets gehoord te hebben vanuit de Amsterdamse club en vindt dat hij, na een goed seizoen, nu in een fijne positie zit wat betreft zijn toekomst.’

Bij Ajax heeft men richting het nieuwe seizoen met Remko Pasveer en Jay Gorter twee keepers voor de A-selectie. Mogelijk verlengt Maarten Stekelenburg, van wie zijn contract in de aankomende zomer afloopt, zijn contract.

Related posts