Video: Kale en Kokkie gaan op bezoek bij de VAR

Vandaag een extra lange uitzending van Kale en Kokkie. Ze gaan op bezoek bij de VAR bij de KNVB. Daar zal Jeroen Manschot hun alles uitleggen over de VAR en zullen de Ajaxfans zelf uitproberen hoe het is om in het VAR-hok te zitten.

Maar eerst zullen de mannen Ajax – Sparta analyseren. Met goals van Dusan Tadic en een afgekeurde goal van Haller, zijn Kale en Kokkie niet tevreden over het spel van Ajax. Doelman Onana mag op vakantie van de mannen na zijn matige optreden tegen Sparta. Kenneth Taylor was wel ‘klasse’, maar dat was dan ook het enige wat klasse is. Aanstaande zondag is het alweer tijd voor de finale van de KNVB beker tegen PSV. Kale en Kokkie weten het zeker: Mohamed Ihattaren staat in de basis. Daarnaast worden de geruchten dat Erik Ten Hag naar het buitenland steeds hardnekkiger en hebben de mannen een goede opvolger gevonden: Jonk. Nu nog trainer van Volendam, maar dat kan als het aan Kale en Kokkie ligt snel veranderen. Aanstaande zondag speelt Ajax in de Kuip tegen PSV in de finale van de KNVB beker.

Related posts