Ajax-selectie brengt na seizoen bezoek aan Curaçao

De Ajax-selectie vertrekt na afloop van het seizoen naar Curaçao. Van 17 tot en met 21 mei bezoekt het eerste elftal diverse projecten op het eiland en op 20 mei speelt Ajax een oefenwedstrijd tegen het nationale elftal van Curaçao, zo meldt de club via Ajax.nl.

Het programma op Curaçao staat voor een groot deel in het teken van voetbal en talentontwikkeling. De Ajax-selectie brengt een bezoek aan scholen en voetbalfaciliteiten van het eiland en er worden voetbalclinics voor kinderen georganiseerd. Naast de bezoeken en de oefenwedstrijd is er voor het team ook tijd om van het eiland te genieten.

Aan het einde van het bezoek zal een vriendschappelijke wedstrijd worden gespeeld tussen het nationaal elftal van Curaçao en Ajax 1. Voor het nationale elftal van Curaçao is het duel met de Ajacieden een goede krachtmeting in aanloop naar de volgende ronde van de Concacaf Nations League in juni 2022, waarin Curaçao speelt tegen Honduras en Canada.

Related posts