Brobbey: ‘Zou geweldig zijn als Ajax mij terug kan kopen’

Brian Brobbey hoopt ook volgend seizoen speler van Ajax te zijn, zo laat hij in een interview met De Telegraaf weten. De spits wordt op dit moment gehuurd van RB Leipzig, maar als het aan Brobbey ligt, keert hij in de zomer definitief terug bij Ajax. ‘Als het aan mij ligt, speel ik volgend seizoen voor Ajax. Honderd procent’, zegt Brobbey. De spits heeft zijn zinnen gezet op een definitieve terugkeer naar Ajax. ‘Ik ben nog niet klaar in Amsterdam. Het zou geweldig zijn als Ajax mij kan terugkopen’.

Brobbey vertrok vorig jaar transfervrij naar RB Leipzig waar hij een vierjarig contract tekende. De spits had het moeilijk in Leipzig en bovendien hielp het niet mee dat de mensen die hem haalden voordat Brobbey begonnen was al vertrokken; trainer Julian Nagelsmann en technisch directeur Markus Krösche. Onder de nieuwe trainer Jesse March kreeg Brobbey weinig minuten waarna hij snel ja zei toen Ajax hem terug wilde huren als stand-inn voor Haller. Zijn terugkeer bij Ajax smaakt dan ook naar meer. ‘Toen pas kwam ik erachter hoezeer ik de club, de jongens en de sfeer had gemist’, aldus Brobbey.

Related posts