Video: Kale en Kokkie en de cruciale week voor Ajax

Ajax gaat een hele cruciale week tegemoet. Het belooft dinsdag ijzingwekkend spannend te worden. Ajax moet winnen van de Portugese grootmacht om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. De 2-2 in Lissabon heeft geen extra waarde voor Ajax, omdat uitdoelpunten niet meer zwaarder tellen. Maar ook Benfica zal morgen moeten winnen. Bij een gelijkspel wordt er verlengd en volgen eventueel strafschoppen. 

Daarna moet Feyenoord worden verslagen om koploper te blijven van de Eredivisie. Kale weet het zeker: Ajax gaat alles winnen. Ondanks de slechte tweede helft tegen Cambuur. De mannen waren erg ontevreden over het slappe spel van Ajax in de tweede helft. Cambuur kwam op 2-2, maar dankzij Gravenberch kon Ajax toch nog drie punten meenemen naar Amsterdam. Maar de bijnaam ‘Lucky Ajax’ gaat er niet in bij de Ajaxfans. Ook Kokkie denkt dat Ajax gaat winnen, maar denkt wel dat Benfica een keer gaat scoren in de Johan Cruijff Arena. Ajax speelt dinsdagavond om 21.00 in de Champions League tegen Benfica. Zondagmiddag om 14.30 uur zal de Klassieker beginnen in de Johan Cruijff Arena.

Related posts