Jong Ajax verslikt zich in Almere City: 1-3 (Incl foto’s)

Jong Ajax heeft maandagavond een onverwachte nederlaag geleden tegen het laaggeplaatste Almere City. Nadat het een week eerder met 6-2 verloor bij Excelsior, ging ook Almere City er nu met de punten vandoor. De ploeg van John Heitinga begon slordig aan de wedstrijd en de gasten uit Almere wisten daar optimaal van te profiteren en stonden na een half uur op een 0-2 voorsprong. Naci Ünüvar bracht voor rust de spanning nog even terug maar nadat Almere City vlak na rust de 1-3 scoorde was het de doodsteek voor het duel, want het ontbeerde Jong Ajax aan vertrouwen om er nog een resultaat uit te slepen. Onze fotograaf Jacques legde het uiteraard weer vast.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Van Gelderen, Yah (46. Martha), Musampa (70. Vos), Baas (87. Salah-Eddine), Llansana, Warmerdam, Hlynsson (79. Misehouy), Rasmussen, Hansen (88. Banel), Ünüvar