Video: Kale en Kokkie en de turbulente weken van Ajax

Het waren turbulente weken voor Ajax. Na een roerige week waarin de zaak-Overmars vooral de boventoon voerde, heeft Ajax ruim gewonnen van FC Twente. Het eerste halfuur hadden de Amsterdammers het lastig. Hierna kwam de ploeg van Erik ten Hag niet meer in de problemen: 5-0. Kale en Kokkie blikken terug op afgelopen dagen. Ook het tv-optreden van Edwin Van Der Sar komt aan bod. Kale was niet te spreken over hoe Van Der Sar naar buiten is gekomen. Daarnaast keek Kale vol verbazing naar de column van Marcel van Roosmalen.

De heren zijn wel tevreden over Ten Hag en zijn selectie. Klaassen, Berghuis en Alvarez, het zijn de namen van het nieuwe middenveld van Ajax. Gravenberch begon op de bank. De mannen zijn te spreken over dit nieuwe middenveld. Sébastien Haller scoorde afgelopen zondag een hattrick tegen FC Twente. Kale was niet altijd fan van de spits, maar moet nu toch toegeven dat hij fout zat. Haller scoorde drie keer tegen FC Twente. Dusan Tadic had een zeer zeldzaam mindere wedstrijd tegen Twente. Ook blikken te heren terug op de wedstrijd tegen Vitesse. Die wedstrijd van Ajax van Vitesse met 3-0.

Related posts