Ajax huurt Ihattaren van Juventus met lage koopoptie

Mohamed Ihattaren maakt definitief de overstap van Juventus naar Ajax, zo weet De Telegraaf zojuist te melden. Beide clubs zijn het zondagmiddag eens geworden. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Juventus en Ajax heeft daarna de optie om hem definitief over te nemen voor twee miljoen euro.

Ihattaren maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Juventus, maar werd direct weer uitgeleend aan Sampdoria. Een donkere periode volgde, zoals de speler het zelf omschreef, maar uiteindelijk krijgt Ihattaren een herkansing om bij Ajax alsnog te slagen. Maandag zal er een medische keuring plaatsvinden op de Toekomst en zal Ihattaren deel gaan uitmaken van de selectie van Jong Ajax alvorens hij weer aan het grote werk begint. Ajax gaat een traject van een jaar (tot 31 januari 2023) aan om het supertalent weer helemaal op het goede pad te krijgen en kan hem daarna dus overnemen voor twee miljoen euro. Na het gesprek met Erik ten Hag wilde hij niets liever dan de mogelijkheid om de gang naar Amsterdam te maken en dat is vandaag dus gelukt.

Related posts