Video: Kale en Kokkie en de terugkeer van Brobbey

Na een winterstop zijn Kale en Kokkie er weer om de wedstrijd FC Utrecht – Ajax te analyseren. Kale en Kokkie zijn zeer tevreden over de terugkeer van Brobbey bij Ajax. Vooral omdat hij volgens Kale en Kokkie de ‘echte Ajax-spits’ zou zijn. Het zal dan ook spannend worden voor Haller die over een maand terugkeert van de Africa Cup. Maar ook Timber is een favoriete speler van Kale en Kokkie.

Ajax zou op dit moment bezig zijn met het kopen van Bergwijn. Maar Kokkie is er klaar mee, hij wilt dat Ajax Gakpo van PSV koopt. Maar het is niet alleen maar lachen deze aflevering, want Neres is weg bij Ajax. Kale en Kokkie zullen Neres missen. Aanstaande zondag speelt Ajax tegen PSV. En ze zijn het erover eens dat die wedstrijd gewonnen gaat worden. Maar eerst moet er gewonnen worden van Excelsior Maassluis in de beker.

Related posts