‘Real Madrid wil Gravenberch’

Real Madrid heeft contact gezocht met zaakwaarnemer Mino Raiola over een mogelijke transfer van Ryan Gravenberch, zo meldt althans het spaanse medium Mundo Deportivo. Madrid is op zoek naar versterkingen en verjonging op het middenveld. Gravenberch heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023. Eerder deze maand liet Raiola blijken dat de contractonderhandelingen tussen kamp-Gravenberch en Ajax stil zijn komen te liggen. 

De laatste tijd lijken spelers wel vaker voor niets de ArenA uit te lopen. Zo zijn er de zeer waarschijnlijke transfervrije vertrekken van Noussair Mazraoui en André Onana. Mocht de 19-jarige Gravenberch niet bijtekenen en Ajax niet weer met lege handen willen achterblijven dan zou de club een uitgaande transfer komende zomer moeten overwegen. Gravenberch maakte in september 2018 zijn debuut voor Ajax en heeft al 86 wedstrijden in het eerste gespeeld. Eerder liet Ajax-watcher Mike Verweij weten niet te verwachten dat Gravenberch transfervrij zal vertrekken uit Amsterdam.

Related posts