Opstellingen Ajax – Sporting Portugal

Vanavond neemt Ajax het op tegen Sporting Portugal maar helaas nog zonder publiek. De groepswinst hebben we met 15 punten al te pakken maar deze wedstrijd winnen is best belangrijk. Winst voor Ajax  zou zomaar 3,1 miljoen euro kunnen opleveren en dat is in deze coronatijd wel fijn. Jurriën Timber moet een beetje op zijn tellen passen want hij staat op scherp en begint daarom op de bank  naast Dusan Tadic die rustig aan moet doen. Davide Massa laat de wedstrijd om 21:00 uur beginnen en dit is te zien via ZIGGO Sport en RTL7.

Opstelling Ajax: Remko Pasveer; Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Daley Blind; Edson Álvarez, Steven Berghuis, Ryan Gravenberch; David Neres, Sébastien Haller, Antony

Opstelling Sporting: Virgínia; Inácio, Neto, Reis; Esteves, Ugarte, Braganca, Esgaio; Tomás, Santos, Tabata

Related posts