Jong Ajax boekt knappe zege op FC Emmen: 1-0

Jong Ajax heeft maandagavond opnieuw drie punten weten te behalen en het was FC Emmen dat uiteindelijk met 1-0 werd verslagen op sportpark de Toekomst. Jong Ajax trad aan in een op papier sterke formatie, met daarin Devyne Rensch, Kenneth Taylor en Mohamed Daramy, maar het was FC Emmen wat voor het eerst gevaarlijk werd door Assehnoun. Aan de andere kant was het Llansana die ook de score had kunnen openen maar zijn schot ging rakelings naast. In de tweede helft was het wel raak voor de ploeg van Heitinga want na een voorzet van Ünüvar wist Regeer de 1-0 op het bord te schieten. Met de overwinning stijgt Jong Ajax naar de derde plaats op de ranglijst en kan het aanstaande vrijdag bij een overwinning op TOP Oss de tweede periodetitel in de wacht slepen.

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Rensch (61. Van Gelderen), Llansana, Musampa, Salah-Eddine, Taylor (61. Warmerdam), Regeer, Jensen, Hansen (46. De Waal), Ünüvar (79. Douglas), Daramy (61. Rasmussen)

Related posts