Jong Ajax met 2-1 te sterk voor Roda JC

Jong Ajax heeft maandagavond de volle drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen Roda JC en met de 2-1 overwinning opnieuw de koppositie gepakt in de strijd om de tweede periode. Jong Ajax kwam vlak na rust op voorsprong door een doelpunt van Salah-Eddine. Het elftal van Heitinga leek bevrijd door de openingstreffer en tikte wat makkelijker. Met name Fitz-Jim strooide soms weer met heerlijke passjes en zag hoe Hlynsson met een poeier via de lat overschoot. Toch wisten de bezoekers uit Kerkrade op gelijke hoogte te komen via Klaasen. De invalbeurt van Van Axel Dongen bleek een gouden zet want het talent maakte in de slotfase de 2-1. 

Opstelling Jong Ajax: Gorter, Rensch (61. Regeer), Llansana, Musampa, Salah-Eddine, Fitz-Jim, Jensen, Hlynsson (81. Rasmussen), Martha (81. Van Axel Dongen), Danilo, Ünüvar (88. De Waal)

 

Related posts