Einde seizoen voor Maarten Stekelenburg

Maarten Stekelenburg staat al een hele tijd langs de kant in verband met een blessure en zal dit seizoen niet meer in actie komen voor Ajax. Om de blessure te verhelpen zal de sluitpost een operatie moeten ondergaan, zo weet Ajax te melden. Stekelenburg: “Ik moet aan mijn heup geopereerd worden om van mijn liesklachten af te komen. Daarna volgt een maandenlange revalidatie. Ik ga van het ene uiterste naar het andere. Toen ik in 2020 terugkwam bij Ajax had ik niet kunnen vermoeden dat ik hier als basisdoelman de dubbel zou winnen. Ik had ook niet verwacht dat ik vervolgens met Oranje op het EK op doel zou staan. Ik stopte daarna als international om me volledig op Ajax te kunnen richten. En nu zit opeens mijn seizoen erop door deze blessure, daar baal ik vreselijk van.” 

Related posts