Blessuregolf teistert Besiktas in aanloop naar Cl duel tegen Ajax

Besiktas kent in aanloop naar het Champions League-duel tegen Ajax van aanstaande dinsdagavond flink tegenslag op personeel vlak, zo meldt het Turkse Hurriyet. De club kampt met maar liefst acht geblesseerde spelers, zo meldt het Turkse Hurriyet. Michy Batshuayi, Rachid Ghezzal, Alex, Necip Uysal, Mehmet Topal, Domagoj Vida, Georges-Kévin Nkoudou en Welinton zitten in de lappenmand.

Vrijdagavond speelt Besiktas nog tegen Altay en dan doet dit achttal sowieso niet mee. De vraag is hoeveel van hen aanstaande dinsdag wel fit genoeg zijn om te starten tegen Ajax in de ArenA. Het duel tussen Ajax en Besiktas begint aankomende dinsdag om 18.45 uur. Ajax won het eerste groepsduel in Portugal van Sporting Portugal met 1-5 terwijl Besiktas in eigen huis met 1-2 onderuit ging tegen Borussia Dortmund.

Related posts