Live Fortuna Sittard – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

In het doordeweekse programma staat er voor Ajax een uitwedstrijd op het programma en daarin is Fortuna Sittard de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Fortuna Sittard – Ajax staat voor de 21ste keer op het programma en daarin trok Ajax dertien keer aan het langste eind. Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 1-2 overwinning voor Ajax. Fortuna Sittard vinden we momenteel terug op een vijftiende plaats met vier punten uit vier wedstrijden. Ajax is koploper met dertien punten uit vijf wedstrijden.

Kamphuis aangesteld als arbiter
Jochem Kamphuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Kamphuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Rogier Honig en Rens Bluemink. Marc Nagtegaal is de vierde official en Clay Ruperti is de videoscheidsrechter. Fortuna Sittard – Ajax begint vanavond om 18:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts