Ajax en Hertha BSC akkoord over transfer Ekkelenkamp

Ajax en Hertha BSC hebben een akkoord bereikt over de transfersom van Jurgen Ekkelenkamp, zo meldt De Telegraaf. Hertha betaalt ongeveer drie miljoen euro voor de middenvelder, die vooralsnog niet in de plannen van Erik ten Hag voorkomt en in Amsterdam nog maar een contract had voor één seizoen tot de zomer van 2022. Naast de transfersom bedong Ajax ook een doorverkoop percentage. Ekkelenkamp speelde veertig duels (voornamelijk als invaller) voor Ajax. Daarin scoorde hij zes keer en leverde hij vijf assists.

De transfer hing al even in de lucht. Deze vrijdag reizen Ekkelenkamp en zijn zaakwaarnemer Mo Sinouh naar Berlijn om verder te onderhandelen over de persoonlijke voorwaarden. Voor de speler van Jong Oranje ligt een contract voor vier seizoenen klaar, waarin alleen nog de laatste punten en komma’s moeten worden gezet. Na de medische keuring zal hij door Hertha BSC als aanwinst worden gepresenteerd.

Related posts