Van der Sar pleit bij loting Champions League voor aanwezigheid uitsupporters

Edwin van der Sar gaat zich inzetten om te zorgen dat uitsupporters toegelaten gaan worden bij de komende Champions League duels van Ajax. Tijdens de voorrondes mocht en uit-supporters nog niet hun team achterna reizen. Van der Sar probeert het belang van uitfans voor de sport te benadrukken. Hij doet het verzoek niet alleen namens Ajax maar ook als vice-voorzitter van de ECA namens alle clubs in de Champions League, Europa League en de nieuwe Conference League. ‘Voetbal is voor de fans. Van beide clubs. Ik ga in mijn gesprekken rondom de loting in Istanbul dan ook zeker onder de aandacht brengen hoe belangrijk wij het vinden dat onze supporters ook mee kunnen naar onze uitwedstrijden. Op een verantwoorde manier, uiteraard’, aldus Van der Sar tegenover AjaxLife.

De loting voor de groepsfase van de Champions League vindt komende donderdag om 18.00 uur plaats in het Turkse Istanbul. Ajax zit in pot 3 tijdens die loting.

Related posts