Ajax met 21 spelers naar Oostenrijk

Ajax reist met 21 spelers af naar het Oostenrijkse Bramberg waar men voor aankomende week een trainingskamp heeft belegd. Op de heenreis stopt men nog even in München waar men morgenmiddag (zaterdag) een oefenwedstrijd speelt tegen Bayern München welke vanaf 16:30 uur live te volgen is op Ziggo Sport. In Bramberg zal Ajax op zaterdag 31 juli aantreden tegen Red Bull Leipizg. Youri Baas, Youri Regeer, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Kian Fitz-Jim en Ar’jany Martha krijgen van Erik ten Hag een (extra) kans om zich te bewijzen.

In de selectie ontbreken nog enkele spelers waaronder Nico Tagliafico en Lisandro Martinez. Beide spelers zijn nog op vakantie na het winnen van de Copa America terwijl Sean Klaiber afgelopen week nog actief was voor Suriname. Edson Alvarez ontbreekt wegens deelname met Mexico aan de Gold Cup en Antony is actief op de Olympische Spelen. Mohammed Kudus, die geblesseerd raakte tegen Anderlecht, zal vermoedelijk later aansluiten bij de groep.

Selectie: Maarten Stekelenburg, Remko Pasveer, Jay Gorter, Daley Blind, Perr Schuurs, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Youri Baas, Jurriën Timber, Devyne Rensch, Youri Regeer, Ryan Gravenberch, Kenneth Taylor, Victor Jensen, Zakaria Labyad, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Kian Fitz-Jim, Sébastien Haller, Steven Berghuis, Dusan Tadic, David Neres , Ar’jany Martha.

Related posts