Tadic, Schuurs en Alvarez op scherp in halve finale bekertoernooi

Ajax en SC Heerenveen spelen woensdagavond de halve finale van de KNVB beker en er zijn een aantal Ajacieden die op hun tellen moeten passen, aangezien zij op scherp staan wat gele kaarten betreft. Dusan Tadic, Perr Schuurs en Edson Alvarez kunnen zich in Friesland geen gele kaart veroorloven want dan missen zij een eventuele finale.

Verder zal Erik ten Hag geen beroep kunnen doen op Noussair Mazraoui die naar verwachting nog enkele weken buitenspel zal staan. Mazraoui viel twee weken geleden tijdens een uitduel met Heracles Almelo geblesseerd uit en heeft een verminderd gezichtsvermogen. Nico Tagliafico is zo goed als hersteld van zijn heupblessure maar zit woensdagavond een schorsing uit. Verder staat er achter de naam van Devyne Rensch een vraagteken aangezien hij afgelopen zondag tegen PSV uitviel met hamstringklachten.

Related posts