Dusan Tadic belaagd door psv-supporters

Dusan Tadic werd tijdens de voorbereiding van de penalty die de gelijkmaker bracht, flink gehinderd door drie psv-ers waaronder Dumfries. De heren vonden het nodig om te proberen te intimideren door de penaltystip te beschadigen en met opmerkingen Dusan uit zijn concentratie te brengen. Onze captain bleef koelbloedig en nam de penalty vlekkeloos maar direct daarna sprak hij woorden van gelijke strekking richting de aanvoerder van psv. De beide aanvoerders moesten door teamgenoten uit elkaar worden gehouden. 

Ook buiten het stadion kreeg Dusan Tadic het zwaar te verduren. Het onderontwikkelde gedrag van Dumfries werd door de supporters van die club opgepikt en ze wachtten Dusan buiten het stadion op. Hierdoor moest onze aanvoerder begeleid worden door beveiligers maar die konden niet voorkomen dat Dusan bekogeld werd. Er zijn op social media beelden van dit voorval en de politie heeft twee personen aangehouden voor verstoren van openbare orde. De simpele zielen zijn ook al weer in vrijheid gesteld. Ajax laat het er terecht niet bij zitten en gaat aangifte doen voor poging tot mishandeling.

Related posts