Gametalk Ajax – OSC Lille: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat vanavond de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op het programma en de tegenstander is OSC Lille. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – OSC Lille begint om 21:00 uur.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen Lille: Ziyech zakt linie terug
Trainer Erik ten Hag kan nog steeds niet beschikken over Donny van de Beek en Noussair Mazraoui en de verwachting is dan ook dat Hakim Ziyech samen met Alvarez en Martinez het middenveld gaat vormen. De aanval zal worden gevormd door David Neres, Klaas-Jan Huntelaar en Dusan Tadic. Perr Schuurs, tegen Heerenveen niet helemaal fris, zal verhuizen naar de bank waardoor Veltman vermoedelijk weer in het centrum zal worden opgesteld en kan Sergino Dest, die de afgelopen weken een uitstekende indruk maakt, op de rechterflank neergezet worden.

Vermoedelijke opstelling
Andre Onana, Sergino Dest, Joel Veltman, Daley Blind, Nico Tagliafico, Edson Álvarez, Hakim Ziyech, Lisandro Martínez, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic.

Jovanovic fluit Ajax – Lille
Srdjan Jovanovic is door de UEFA aangesteld als arbiter. De Servische scheidsrechter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Stojkovic en Mihajlovic terwijl Simovic is aangesteld als vierde official. De VAR ligt vanavond in Duitse handen door de aanstelling van Christian Dingert en zijn assistent Tobias Welz

Trainer Galtier verwacht moeilijke wedstrijd
Trainer Christophe Galtier  verwacht een heet avondje voor zijn elftal maar acht zijn ploeg niet kansloos. ‘Ajax had het lastig in de voorronden. Ze hadden ook zomaar uitgeschakeld kunnen worden. Dat was wel jammer geweest voor een ploeg die vorig seizoen nog in de halve finales speelde. Aan de andere kant blijft het natuurlijk een indrukwekkende ploeg met herkenbaar voetbal. We zijn denk ik niet de favoriet. Misschien wel de underdog. Maar we zien zeker kansen’.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

2 Comments

  1. Iamsterdam2015

    Hopelijk een mooie pot. Noet de eerste helft zo beginnen als tegen Heerenveen want deze gasten rennen 2x zo snel als die van Heerenveen. Kom op Ajax!!!!!!

Comments are closed.