There are no ads, please add some


‘Atletico coach Simeone wil kost wat kost Neres naar Madrid halen’

Diego Simeone wil kost wat kost David Neres overnemen van Ajax. Volgens het Spaanse AS zou de Ajax-aanvaller bovenaan het verlanglijstje van Atlético Madrid staan. Simeone zou graag een offensieve impuls willen hebben voor op de flanken en Neres is in zijn ogen de perfecte speler daarvoor. Atletico is echter niet de enige club die interesse heeft in de Braziliaan. Volgens AS is er ook interesse vanuit Engeland en Italië en in de winter weigerde Ajax nog een bod van rond de 42 miljoen vanuit China op de vleugelaanvaller. Atlético moet dus de beurs flink open trekken maar kan de transfer makkelijk bekostigen als Antoine Griezmann inderdaad, zoals de geruchten gaan,vertrekt naar Barcelona.


Gerelateerde posts

63 reacties

 1. a.p.

  ja, dat zit er in…wie willen ze nog meer hebben. ik hoop wel dat we volgend jaar weer trots kunnen zijn op ons Aller Ajax

 2. HURBIE

  Als ze hem echt willen kosten wat het kost
  Dan echt de hoofdprijs eisen

 3. theomar

  Dit is niet te stoppen. Hopelijk blijven er toch nog wel enkele bepalende spelers (Tadic, ziyech, tagliafico, mazraoui, blind, hunt en donny vd Beek, dan kunnen we met enkele goede aankopen weer snel goed presteren.

 4. Prinsengracht

  Als het forum van Atletico Madrid nog eens een open deuren intrapper zoekt, kunnen wij echt een gigantisch bedrag voor jou gaan vragen. Wat is duim in het Spaans?

 5. Iedereen heeft een mening

  Ja, dat was te verwachten. Bedrag tussen de €55 en €65 miljoen zou mooi zijn. Of mss iets meer.

 6. Vak 120

  Laat neres maar vertrekken! Voor dat geld kan je makkelijk een gelijkwaardige kopen! Hij heeft ook veel slechte wedstrijden gespeelt! Ziyech en donny houden! Nico en tadic houden! Dan komt het volgend jaar weer goed!! Ajax is op de goede weg!

 7. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Elke voetballer voetbalt voor zijn brood met zo dik mogelijk beleg.

 8. -buitenkantje rechts-

  Ziyech vertrekt.. dat heeft Overmars tenminste aangegeven. Nico blijft al..heeft hij ook al aangegeven. Tadic ook naar alle waarschijnlijkheid.. Ook dat heeft hij zelf al aangegeven.

 9. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Tadic heeft in april afspraak gemaakt met Overmars dat hij nog een jaar blijft. Snap ook niets van zijn laatste opmerkingen van : je weet maar nooit.

 10. DeMike

  Of topic: ik ben voor het derde jaar op rij op zoek naar 2seizoenskaarten. Iemands iets in de aanbieding of suggesties?

 11. Litmanen

  Maakt allemaal niks uit. Pavon wordt als opvolger binnengehaald. Nu Odegaard nog. Die heb ik gisteren echt waanzinnige dingen zien doen. Rolde in zijn eentje Groningen op. Desnoods 30 miljoen, die brengt zijn geld wel weer op.

 12. Donderbol

  Ik denk dat je nu moet cashen voor Neres, al vind ik het wel echt een goede speler. Voor dat geld moet je toch een leuke buitenspeler ergens kunnen halen!

 13. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Jij geen commentaar op een Marokkaan is ook utopie helaas.

 14. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Wauw, Groningen. Yes, dat zijn de tegenstanders waartegen je moet schitteren. Halen die jongen en snel.

 15. Iedereen heeft een mening

  Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse voetballers zijn grotere broodvoetballers dan Europese spelers. Zij moeten hele families en/of dorpen onderhouden.

 16. Iedereen heeft een mening

  Even op de Ajaxsite bij tickets je belangstelling achterlaten. In juni komen er misschien weer seizoenkaarten beschikbaar. Volgens de site van Ajax.

 17. Ajax 1

  Yes, en nico blijft nog een jaartje! Heerlijk zo’n broodvoetballer die blijft.

 18. DeMike

  Ja klopt, al zullen dat hooguit tientallen kaarten zijn waar wellicht duizend supporters op azen

 19. Eentweetje

  Verwacht dat naast Frenkie, de ligt, ziyech en neres vertrekken. Recpectievelijk marin, martinez al gehaald. Dang odegaard voor ziyech en pavon voor Neres. Misschien fosu mensah nog? Eiting terug, ekkelenkamp, traore en brobby erbij. Komen we een eind toch?

 20. Ajax goden

  Odegaard, moeten we alleen halen als we hem kunnen kopen, anders niet.

 21. Bakkie

  Doe je het weer, AB. Litmanen zegt hier iets heel normaals, waar iedereen met een beetje verstand het mee eens is, en jij gaat er tegenin puur om te etteren. Nu ga je weer zeggen dat je gewoon je mening ventileert, maar dat is bullshit en dat weet je zelf ook. Grow up, man!

 22. Zlatan4ever

  Ondanks dat Neres een goede speler is, is hij wel vervangbaar.
  Dus juiste prijskaartje aan hangen en goed investeren in opvolging

 23. Amoebe

  We kunnen er trots op zijn dat we de rijkste club op aarde zijn met een team die elkaar niet eens bij naam kennen 😔

  Het nadeel van een succesjaar bij ajax…..die kut transfer periode.

 24. Koning Haarms Wolfs

  70 MIO vangen en de markt op. Zo goed is Neres nou ook weer niet, en ook zeker niet de meest constante speler.

 25. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Litmanen mist wel meer.

 26. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Neres hoeft geen hele families of dorpen te onderhouden hoor. Hij komt uit wel een heel erg groot dorp Sao Paulo dus dat gaat hij niet redden en zijn familie is ook al oke. Zijn broers en zussen zijn afgestudeerd en hebben mooie banen. Je opmerking is dus lichtelijk generaliserend.

 27. Indojood

  Allemaal mensen bij wie voetbal een heel klein deel van hun leven is.😎

 28. -buitenkantje rechts-

  Onbegrijpelijk dat Spaanse clubs als Real, Barça en Atletico maar kunnen blijven kopen..
  De totale schuldenlast van de Spaanse club s bedraagt 3,5 miljard€, waarvan Atletico al een 0,5 Miljard€ aan schulden heeft.
  Daarnaast hebben de Spaanse clubs meer dan 700Miljoen€ aan belastingschuld. Dus ook de Spaanse overheid knijpt een oogje toe.
  Deze grote schuldenlast kan alleen als je voldoende bezittingen hebt. De grootste activa bestaan uit spelers, waarvan de waarde niet objectief is vast te stellen. Ook fluctueert de waarde van spelers enorm.. Een langdurige blessure of slecht seizoen van een speler kan ervoor zorgen dat de waarde enorm daalt.
  Spaanse clubs spelen financieel gezien een gevaarlijk spel, waarbij de ze gedekt worden door de Spaanse overheid.
  Hoezo financial fair play…

 29. Mr Ajax

  Ik denk dat Overmars er meer dan 60 miljoen uit weet te halen. Wat dan weer een prestatie op zich is.

 30. JohnDoe77

  Zijn contract loopt nog wat jaartjes door. Als hij wil blijven; upgraden en verlengen. Kunnen we hopelijk nog een jaar genieten van “herres” op de flank!

 31. JohnDoe77

  Eens Litmanen! Met hem kun je wel een risicootje nemen. En verder; laat je niet uit de tent lokken. Forum is beter af met mensen die eerlijk hun mening geven dan mensen die ruzie proberen te zoeken!

 32. Prinsengracht

  Ik heb gelezen dat er nog twee fieldseats beschikbaar zijn gekomen.

 33. FrankiC

  @amoebe Wij zijn helaas alleen rijk voor Nederlandse begrippen. Er zijn heel wat teams met meer kapitaal op het veld.
  Én….. wij moeten het juist hebben van de transfer periode, zolang we maar blijven zorgen voor langlopende contracten. Je verkoopt wie je wil en daar zet je 3 gerichte aankopen tegenover. De rest zet je op de bank.

 34. FrankiC

  Ik ben ook ‘Herres-fan’ en vond dat hij dit jaar te weinig gespeeld heeft. Houden en naar de zin maken dus! Wordt echt niet minder waard.

 35. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  En dat zeg je tegen Litmanen? 😂😂😂

 36. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Je hoort berichten over clubs voor Neres, de Ligt, Ziyech, vd Beek maar nooit een bericht dat iemand Veltman wil hebben. Hoe zou dat toch komen? De beste speler uit de EL finale van twee jaar geleden. Speler van die ene dodelijke crosspass over 50 meter.

 37. dickst14

  Het komt er op neer dat wij meebetalen. Spaanse wegen allemaal met EU geld betaald terwijl de banken daar geld aan clubs lenen en het niet terug durven vragen.
  Alle bovenstaande reacties gelezen te hebben waarin gezegd wordt dat hij makkelijk te vervangen is zeg ik: had hij maar kunnen spelen tegen de Spurs i.p.v. Dolberg. Dan hadden we in de finale gestaan.

 38. Ab’s droom: vanaf 2020/2021 Trio Jonk/Bosz/Schreuder TD Jordi

  Had Huntelaar er maar gestaan, was ook genoeg geweest. V.w.b. die wegen: daar ben ik blij om, we profiteren er zelf ook van op weg naar onze vakantiebestemming en bij stedentripjes 😉

 39. WZA(b)WZDB

  Probeer eerst Nourdeen eens te begrijpen voordat je zijn naam ten onrechte misbruikt.

Reageren is niet mogelijk.