Willem II-speler Vrousai in belangstelling Ajax

Marios Vrousai staat in de belangstelling van Ajax, zo meldt onder meer het Griekse Sport24. Vrousai speelt sinds januari op huurbasis bij Willem II en de twintigjarige aanvallende middenvelder annex buitenspeler doet dit naar alle tevredenheid van de clubleiding van de Amsterdammers. Willem II heeft een koopoptie bedongen in de huurdeal met Olympiacos waardoor de Tilburgers Vrousai komende zomer voor circa 800.000 euro kunne overnemen. Mocht de huidige nummer acht van de Eredivisie de optie niet lichten, dan keert de Griek terug naar zijn eigenlijke werkgever, waar hij tot medio 2020 vastligt. Die kans lijkt klein want naar verluidt moet Ajax bij een deal met Olympiacos ongeveer anderhalf miljoen euro overmaken. De Tilburgers hebben dus indirect geld in handen.

Related posts

20 Comments

  1. Iamsterdam2015

    Ze
    Moeten die zweedse spits Izak eens goed over na gaan denken. Echt een leuke voetballer en kan zeker wat voor ajax zijn

    1. nick-afca95

      Dan moet je bij Dortmund aankloppen. Die hebben hem niet zo lang geleden gekocht voor 9miljoen meen ik. Na een aantal invalbeurten bij Dortmund dhs verhuurd aan Willem2. Hij is ook nog eens international. Die kan je denk ik niet kopen voor minder als 20miljoen.

      1. nick-afca95

        Las trouwens dat Filipe Louis weg mag bij Atletico. Heeft het nooit waargemaakt destijds bij Ajax, maar hij is nu toch echt een goeie linksback. Goeie vervanger voor Nico misschien? Hij is wel redelijk oud al. Maar voor een seizoen of 1-2 misschien handig. Dan kan Overmars mooi opzoek naar een nieuwe topper. Of wellicht komt er een uit de jeugd stromen die een goeie linksback is.

      2. FrankiC

        Mocht de vraagprijs 20 mio zijn, dan moet Ajax alsdan direct en zonder aarzelen de portemonnaies trekken.

        1. FrankiC

          20 mio voor Isak, niet voor Filipe Louis of Vrousai, die wel alle 2 een aanwinst zouden kunnen worden

      3. FrankiC

        Barcelona heeft interesse in Isak. Ik vrees dat via Barca de enige manier is om hem volgend jaar bij Ajax aan het werk te zien….. als je dan toch spelers gaat huren, dan maar een scorende spits erbij!

  2. toonvs

    Ook toevallig dat ze belangstelling hebben in een speler van Willem 2 als er zondag tegen moeten. Net als die keeper van Emmen waar ze vanavond tegen moeten. Beetje onrust stoken bij de tegenstanders en die spelers onder druk zetten waar ze belangstelling voor hebben. Alle twee Ajax onwaardig. Ik hoorde dat ze belangstelling voor Ronaldo hebben van Juventus.

  3. FrankiC

    Vrousai is een heel behoorlijke Neres-achtige speler. Snel, altijd doorbewegen, goed in de combinatie, niet meteen gaan liggen etc. Geen idee waar zijn top ligt…..

  4. Prinsengracht

    De redactie trapt er weer in. En veel forumbezoekers ook. Het is een bericht uit Griekenland. Waarin staat dat Ajax geloof io wel 5! Grieken wil kopen. Allemaal onzin.

    1. -buitenkantje rechts-

      Mag ik hopen PG.. Vrousai.. als we in dat soort vijvers gaan vissen.

  5. Fan

    Een spits bij Willem II die net even een paar leuke wedstrijdjes speelt en meteen is het: kopen, kopen, kopen. Totaal zonder af te vragen of die beste jongen wel in het spel van Ajax past (ballen met veel minder ruimte dan bij Willem II) en waarom hij het in Duitsland niet gered heeft.

Comments are closed.