KNVB verschuift opnieuw twee competitiewedstrijden van Ajax

De KNVB heeft twee duels van Ajax verplaatst aangezien de club nog actief is in de Champions League. Dit heeft de bond met voorbedachte rade gedaan, want mocht Ajax de halve finale bereiken dan moeten er op het laatste moment weer wedstrijden worden verschoven en dat wil men voorkomen.

De uitwedstrijd tegen FC Groningen gaat daarom van zondag 21 april naar zaterdag 20 april en zal om 18:30 uur beginnen. Ook de thuiswedstrijd tegen Vitesse is verplaatst en zal niet op woensdag 24 april maar op dinsdag 23 april worden gespeeld. Deze wedstrijd begint om 20:45 uur. De KNVB voert de wijzigingen door omdat de bond preventief rekening houdt met de halve finales van de Champions League die zullen plaatsvinden op 30 april / 1 mei en 7/8 mei. De bekerfinale tegen Willem II zal overigens niet worden verplaatst en blijft staan op 5 mei, aanvang 18:00 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

12 Comments

  1. Wenen 1995

    Fijn de de bond zo met de belangen van Ajax omgaat. De calimero’s zullen wel weer gaan klagen, maar moeten beseffen dat dit uiteindelijk in het voordeel van het NL-voetbal is.

    1. De Ajacied

      Ja die ?? zitten idd alweer te janken, Wenen.
      1995, mooie woordspeling (janken-wenen)
      Maar het is idd van groot belang voor HEEL het Nederlandse voetbal.
      Maar ja het gemiddelde
      IQ van een ? is 35 dus mogen we het ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen he
      ❌❌❌

  2. Zlatan4ever

    Laten we blij zijn met een “flexibele” KNVB, dat is vroeger wel eens anders geweest….
    En nu maar hopen dat het ons ook gaat helpen.

    1. Jimmy1971

      Terecht, Ajax is door alle tijden heen altijd het vlaggeschip van het NL voetbal geweest. Niet meer dan normaal dat de KNVB er dan zo mee omgaat!
      En die calimero’s moeten niet zo mauwen, zij trekken allemaal indirect profijt van de prestaties van Ajax, alleen zijn ze zo dom dat ze dat niet eens beseffen..

      1. HURBIE

        Andere clubs moeten niet gaan mopperen
        Ze vergeten dat ook hun de vruchten plukken van de prestaties van Ajax

  3. Frip

    Er zal wel weer een hoop gezeik komen van andere clubs maar ik vind het goed dat de knvb zo mee denkt in het belang van het vietbal

  4. Mokum76

    Bekerfinale is op 5 mei en wordt niet verplaatst. En dan evt een halve final return 2dgn later….?

Comments are closed.