Johnsen keert op huurbasis terug bij SC Heerenveen

Dennis Johnsen zal, indien hij woensdag de medische keuring doorstaat, de rest van het seizoen op huurbasis uitkomen voor SC Heerenveen. Johnsen maakt in de zomer van 2017 de overstap van SC Heerenveen naar Ajax maar van een echte doorbraak is het nog niet gekomen. De Friese club had eerder belangstelling voor Vaclav Cerny maar die liet al snel weten geen trek te hebben in een tijdelijke overstap naar Friesland. De twintigjarige Johnsen speelde tot dusverre vijf wedstrijden in het eerste elftal van Ajax en kwam dit seizoen uit voor Jong Ajax waarin hij in veertien wedstrijden twee keer wist te scoren. Het contract van Johnsen bij Ajax loopt nog tot medio 2021.

Bron: Fox Sports

Related posts

30 Comments

  1. Wenen 1995

    Slim besluit van Johnsen. Hopelijk ontwikkelt hij zich goed en speelt hij zich zo weer in de kijker bij Ajax. Succes daar!

  2. Ajaxbest

    Geen goed besluit van ajax hij heeft nooit een echt kans gehad bij ajax en bij jong ajax heeft hij aleen gevoetbald daar heeft hij het goed gedaan

    1. FrankiC

      Als hij het bij JA goed gedaan zou hebben zou hij heus wel een kans gehad hebben. Maar dat is niet zo, hij zat op een dood spoor en Ajax moest doorschakelen naar jongens als Kühn Ylatupa en Jensen.
      Daarom een prima keuze van Ajax, van Johnsen en wellicht van Heerenveen.

      1. FrankiC

        Oeps, ik lees net dat Ajax en Ylatupa per direct uit elkaar gaan, zijn mega-talent ten spijt…

        1. -buitenkantje rechts-

          Mega talent..je weet hoe hij gescout is hè… Overmars heeft welgeteld 1 wedstrijd gezien van hem! Hij deed hem erg op de jonge Overmars lijken en is daarna direct gekocht.. Klinkt ongeloofwaardig, maar zo is hij gescout.

  3. FrankiC

    Off: Ajax heeft een bod gedaan van 6.000.000 op Domagoj Bradaric, de 19-jarige linksback van Hajduk Split. Ik hoop niet dat het bod op Bradaric te maken heeft met ontwikkelingen rond Nicolas Tagliafico…… anders zou ik persoonlijk eerder voor een rechtsback gaan.

  4. Zlatan4ever

    Johnsen is gewoon te licht bevonden, hopelijk een nette escape-route naar de uitgang

  5. a.p.

    ook al weg, begrijpelijk. maar na afgelopen weekend wil ik weer positief Ajax nieuws zien.

  6. -buitenkantje rechts-

    Uitverkoop!! Komt dat zien..komt dat zien.. mislukte Ajaxtalenten voor de helft van de prijs! Komt dat zien..

  7. -buitenkantje rechts-

    Ajaxlogica: We verkopen een Oostenrijks international (Wöber) die zowel CV als linksback kan spelen.. en die we nu vreselijk goed konden gebruiken..
    Vervolgens doen we een bod van 6 Milj op een jochie uit Split die linksback is..
    Zet Bakker er dan neer!! die heb je toch niet voor niks opgeleid! Koop Haps van Fey.. gezien hoe die erop klapte? kan je direct inzetten..
    Onvoorstelbare wanorde en waanzin.. Amateurs.

    1. Gido

      Br logica. Prijs een speler de hemel in die in het hele seizoen pas 20 minuten speelde. Tot op heden een heel duur (6 miljoen) foutje van Martin van Geel.

      1. Emilio4Ajax

        Nu moet je wel oppassen wat je zegt Gido…in die 20 minuten klapte ie er meer op dan heel Ajax in de Klassieker… Beter geld dat gebruikt wordt om jeugspelers te kopen zodat de hoge heren hun zakken kunnen vullen, gebruiken om de jeugdopleiding en scouting te verbeteren… geef de jeugd een kans en hebben we alternatief in huis meerwaarde die direkt inzetbaar is kopen, anders niet… visie van Cruijff ligt in de prullenbak…❤️❌❌❌??

    1. FrankiC

      Nee, maar Borussia Dortmund heeft een bod van 45 miljoen euro (40+5 aan bonussen) neergelegd bij Ajax. Het is waarschijnlijk dat Ziyech het seizoen afmaakt bij Ajax.

    2. Gido

      Zou wel een mooie club voor hem zijn. Kan het mij voorstellen dat hij een verzoek heeft neergelegd om gelijk te mogen vertrekken (zoals wordt beweerd).

Comments are closed.