Varela is Ajacied, Lamprou richting de uitgang

Bruno Varela is officieel Ajacied nadat hij de medische keuring goed heeft doorstaan en zijn handtekening heeft gezet onder het huurcontract tot en met 30 juni 2019. In de overeenkomst is een optie tot koop opgenomen. Varela die rugnummer 28 heeft gekregen, werd op 4 november 1994 geboren in Lissabon, Portugal. Vorig seizoen keepte hij 35 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Benfica. Kostas Lamprou is door de deal overbodig geraakt en de verwachting is dat Lamprou snel zal vertrekken bij Ajax. De onderhandelingen over contractverlenging zijn ‘on hold gezet’ en dit wordt óf later óf helemaal niet besproken, zo weet De Telegraaf te melden. 

Bron: Ajax.nl

Related posts

100 Comments

   1. Zlatan4ever

    Domme racistische opmerking Hurbie. Zo kom je nooit terug op de 1e plaats die ik van harte af sta

    1. HURBIE

     Zlatan domme opmerking is helemaal niet racistisch bedoeld
     Wel dat jij de Holleder van deze site bent PUBER

     1. Zlatan4ever

      Hoe is het dan uit te leggen sukkeltje? Ik zal het maar als een compliment beschouwen als het uit jouw mond komt, ondanks je wat dikke tong en met een IQ van een schoenmaat (die van Lamprou wel te verstaan).
      Klein verschil met Holleder en ondergetekende ik huur niemand in voor “klusjes”….

   1. Litmanen

    Fijn trouwens, Lamprou heeft 1 slechte wedstrijd gespeeld. Als dat beleid wordt dan raken we na zondag een hoop spelers kwijt……
    Eigenlijk schandalig. In vorige wedstrijden voldeed hij prima.

    1. De Nees

     Tering zeg..litmanen jij kan geen Ajax-supporter zijn. Je bent net als die schorre aap Waterreus die zogenaamd weer begaan is met Ajacieden die afgebrand worden omdat ze geen kwaliteit hebben, want dat pakt goed uit voor zijn fc pisvlek. Je bent een pisvlek fan op een Ajax forum.

     1. Litmanen

      Dan ben jij al die remsporen van alle onderbroeken in het bejaardentehuis. Tering nees, ik zeg niets raars, in alle wedstrijden waarin Lamprou speelde heb ik hem niet op echte fouten kunnen betrappen. Tegen Heerenveen was niet alleen Lamprou een zwakke schakel, dat zagen we afgelopen zondag.

      Dus nees, Mazra, Tadic en Magallan maar direct bij de uitgang zetten?
      Ach weet je wat, we doen Ziyech ook meteen maar weg…..
      Kan AB weer ff zeiken.

     2. Zlatan4ever

      Hoe kan je voor zo’n dom commentaar 16 likes krijgen ?
      ff checken bij de redactie hoe dat zit ? ?? ?

     3. Zlatan4ever

      En toch is het jammer de Nees dat Lamprou “het kind” van de rekening word…..????

     4. Guacamole

      Ik vind het ook appart dat Lamprou wordt afgeschreven vanwege één game. Maar hij komt wel iets te kort voor een Ajax keeper te zijn. Ik wens hem het beste toe in zijn verdere carriere.

     5. Janneman16

      hij heeft zich niet eens kunnen bewijzen… Dat Lamprou afgeschreven wordt slaat nergens op in mijn ogen.
      Onana heeft er 6 doorgelaten en niemand spreekt daarover….

     6. Janneman16

      deze pisvlek heeft nu 24 jaar een seizoenkaart van AJAX. dus ook nog in de Meer gezeten De Nees. daar hou ik het even bij.

     7. De Nees

      @Jan…Scrol naar boven Einstein dan begrijp je dat ik ‘t niet tegen jou kan hebben.

   1. Litmanen

    Padt komt voor het eerste, niet voor de bank. Bovendien komt ook hij uit de Ajaxschool, dus hij kwam net als Lamprou destijds te kort. Daar wordt je dus jaren later mee om je oren geslagen.

    Overigens vind ik zelf Padt een prima opvolger voor Onana. Maar dan dus als eerste keeper.

     1. Litmanen

      Nees ben jij de vriend van Paay met je pisvlek?
      Wat vervelend dat je van hetzelfde infantiele niveau bent als Moosie.

     2. Moosie

      geweldige sukkel hij wil Padt kopen zou hij het erom doen?
      Misschien is hij constant dronken van St.Alleen op je zolder.grand cru

    1. Litmanen

     Bakkie, ik stel voor dat je terugkomt als je een nieuw grapje hebt verzonnen. Deze heeft geen baard maar een tapijt.

     1. Bakkie

      Ik vond ‘m zelf wel goed eigenlijk… Bovendien zit er een kern van waarheid in. Als Lamprou naar een hoek duikt, dan komt ie gewoon niet in de buurt van de paal. En dan heb ik het nog niet eens over hoge ballen.
      Maar van jou mag iedereen blijven die een beetje z’n best doet

     2. Litmanen

      Je hebt blijkbaar buiten Heerenveen nooit een wedstrijd gezien van Lamprou. Niet bij Ajax en niet bij Willem ll. Dat is de conclusie als ik jouw tekst lees.
      Ga even kijken op internet en kom dan terug. Als jij denkt dat Ajax een keeper onder contract heeft die de hoek niet haalt dan heb je een hoge pet op van de gehele technische staf en het scoutingsapparaat van Ajax.
      Als ik jou was zou ik direct solliciteren.

     3. Emous1978

      En de conclusie die ik trwk is dat jij denkt dat hij alleen in Heerenveen naar lamprou kijkt?

     4. -buitenkantje rechts-

      Als je kijkt op internet dan lees je het volgende…
      Op 13 jarige leeftijd naar Ajax gehaald, maar moest na een jaar alweer vertrekken.. In 2008-2009 naar Fey gehaald waar hij als 2e keeper geen enkele wedstrijd heeft gekeept.. Zoveel vertrouwen genoot hij bij Fey. Toen in 2009 verhuurd aan Excelsior, maar zelfs bij Excelsior keepte hij geen enkele wedstrijd.. In 2011 terug gehaald naar Fey waar hij geen enkele wedstrijd keepte in de competitie..alleen 2 potjes in de KNVB beker, waarvan 1 verloren werd tegen de Eagles.. Pas op 15 sept 2012 maakte hij zijn eredivisie debuut, omdat Mulder geblesseerd was. Het bleef bijhet eenmalige optreden onder toenmalige coach Koeman.
      In seizoen 2014-2015 werd hij verhuurd aan WillemII.. In zijn eerste wedstrijd voor WillemII kreeg hij rood tegen PSV wegens een overtreding van hem op Wijnaldum. Tussen 2015-2017 speelt hij met “wisselend succes” bij WillemII dat zijn contract eind 2017 niet verlengt. Ajax neemt hem daarna transfervrij over als derde!! keeper..
      In seizoen 2017-2018 keept hij 2x.. 1x voor de beker en 1x in de competitie op het einde van het seizoen toen PSV al kampioen was. In 2018-2019 speelde hij 2x.. Tegen Heerenveen en Fey.. Deze wedstrijden speelde hij zo belabberd dat zijn contractbespreking werd opgeschort en in allerijl de reservedoelman van Benfica Varela werd gehuurd!

      Dus.. wat wil je nou?? Je vecht als een Don Quichotte tegen windmolens en hebt daarbij zelf ook een flinke klap van de wieken gekregen volgens mij.. Je haalt de hele tchnische staf erbij.. Het is juist de technische staf die hem bijna nooit onder lat zette.. Hij is erbij gehaald als extra’tje..een DERDE keeper, waarvan men dacht dat hij niet nodig zou zijn.. Sympathieke jongen..doet aandoenlijk zijn best op de trainingen, maar is natuurlijk niet serieus te nemen als keeper.. Nu moet je keepers als het om voetbalzaken gaat sowieso niet serieus nemen.. Niet voor niks zijn ze keeper.. Als ze konden voetballen waren ze wel voetballer geweest..
      Ik denk dat jij veel overeenkomsten hebt met Lamprou..Veltman..v Rhijn.. Boilesen en nog wat meer protege’s.. Ze voelen zich allemaal miskent..Niet omdat ze echt miskent worden, maar omdat ze gewoon niet goed genoeg zijn.. Ook jij vertoont dezelfde kenmerken.. Je zoekt vreselijk veel erkenning hier op een anoniem forum en verdraait en fantaseert daarbij “feiten” aan elkaar om, voor een goede lezer, keer op keer je eigen ongelijk aan te geven.. Af en toe sla je per ongeluk wel eens de spijker op zijn kop, maar meestal is het echt onzin en een bron van ergernis..

 1. dickst14

  Voor de zoveelste keer wordt het (wan)beleid bijgesteld. Als het kalf verdronken is dempt men de put. Dit past al jaren aardig bij Ajax.

 2. -buitenkantje rechts-

  Wordt hij onze eerste keeper van komend seizoen? Of blijft Onana nog een jaartje?

  1. Moosie

   Vraag het Nietmanen die heeft laatst een heel stuk gezien op Ajax-tv daaruit had hij opgemaakt dat wij state off the art keepersfacaliteiten hebben en dat we allemaal blo d waren want die Lamproest kon echt wel keepen dat wist hij met wetenschappelijke zekerheid te zeggen.

   1. Litmanen

    Moosie, als jij alleen wedstrijdjes kijkt en niet geinteresseerd of te dom bent voor een uitgebreide docu, nota bene door Ajax tv uitgezonden, verwijt de boodschapper dat dan niet, maar de technische staf vanAjax.
    Vorig seizoen werd vLeer verhuurd omdat alle betrokken trainers Lamprou beter vonden.
    Op 1 wedstrijd na (die we in tegenstelling tot afgelopen zondag NIET verloren) heeft Lamprou nooit gefaald.
    Nu gooit Ten Hag, die hem dus zelf verkoos boven vLeer, na 1 slechte wedstrijd bij het vuil.

    Wat een toptrainer hebben we toch…….

    Wil iemand Moosie uitleggen wat ik schreef? Hij gaat die tekst namelijk niet begrijpen.

    1. Moosie

     Wat kan mij het schelen dat jij met je domme kop een docu heb gezien iedereen ziet Laproest al jaren schutteren maar jij gaat met droge ogen beweren dat hij goed genoeg is.
     Je bent nog veel dommer dan je,je voordoet als je maar denigrerend en dwars kunt zijn veel plezier met je verzameling mislukte spelers stumperdje

     1. Litmanen

      Ok Moosie, kom maar op, in welke wedstrijd, behalve tegen Heerenveen, heeft Lamprou ons punten gekost?
      Onzin schreeuwen betekent niet je gelijk.
      Dat is schreeuwen om aandacht.
      Dat betekent dat je thuis een probleem hebt. Probeer eens een mediator. Kan helpen. Ons in elk geval wel hier.
      En nog iets, jij vind dus ook dat Tadic, Mazra en Ziyech meteen verkocht moeten worden? Ofvond jij ze als enige in Nederland goed zondag?

      Zoals ik al schreef, je begrijpt mijn tekst niet. Dat geeft niks. Gewoon je best blijven doen.

     2. Moosie

      Je blijft dus dom geeft niet en op jouw leeftijd heb je geen mediator nodig maar een uitvaartconsulent zou swz lekker zijn als jij lekker voortaan naar AZ gaat kijken dat is neer jouw niveau van net niet.

  2. Charka53

   Hij was toch derde keeper bij zijn vorige club , misschien zijn ze daar ook wel blij dat hij weg is net zo als velen die blij zijn dat ze van Lamprou af zijn het enige verschil met Lamprou wat we nu weten dat hij wat cm langer is .

 3. Koning Haarms Wolfs

  Je kunt 10 man in de goal zetten…..met deze boerenbudfuck als trainer win je nooit is…..misschien de gouden riek, om de shit na weer een kutseizoen mee op te ruimen.

  1. rickert

   Vind je het zelf niet een beetje overdreven, na 15 winstpartijen en overwintering in Europa?

   1. ajaxhoger

    Dat is niet overdreven nee ,als je in vijf jaar tijd niks kan winnen dan alleen een volle beurs , ik zie het ook niet gebeuren dat ze landskampioen worden of de beker winnen , laat staan de CL .

    1. rickert

     Dat je in vijf jaar tijd niks wint, daar kan deze ‘boerenbudfuck’ niks aan doen. Voor de winter is alles hosanna, na de winterstop is iedereen ineens depressief. Ja het verlies kwam hard aan. Inderdaad, het kon echt niet.. Maar alles wegcijferen tegen de positieve gebeurtenissen.. Tja, het is een keuze. Niet die van mij in ieder geval

    1. Litmanen

     In 010 zingen ze: helemaal niets in Amsterdam.
     En ze hebben nog gelijk ook.
     Duurste selectie ooit, jammer van die boer die de leiding heeft.

     1. rickert

      We kunnen de beker nog winnen.. In de champions league hebben we ons ware gezicht weer eens getoond. De duurste selectie, heeft alles met de huidige tijd te maken.. Wanneer er 85 miljoen wordt neergelegd, omdat iemand potentie heeft, dan ga je al snel die kant op. Als je van te voren zegt, dat je met 10 verliespunten, na 19 wedstrijden op 5 punten achterstand staat.. Dan kan je ook stellen, dat er elders ook een goed collectief staat. Ik vind dat we best trots mogen zijn op wat er wel goed is gegaan dit jaar. Natuurlijk wil iedereen Ajax zien vallen, natuurlijk zingen ze dat.. Maar waarom wij het als ajacieden overnemen? Jaren geleden werd er gesteld dat de dagen van het Nederlands voetbal over waren.. We hebben in 3 jaar een finale in de europa league mogen spelen.. En wie weet waar ons avontuur dit jaar eindigt… Falen is nodig om naar nieuwe hoogtes te stijgen.. Laten we er achter gaan staan en Feyenoord een jaar lang zoet houden met de gedachte, dat zij eigenlijk beter zijn dan Real Madrid.

     2. ajacied078

      mooi gezecht rickert. natuurlijk is het balen als je van je ergste concurent verliest. zeker met deze cijfers. maar idd de andere concurent in eindhoven heeft een goede stevige selectie. als ajax alles zou winnen zou niet goed zijn voor nl voetbal. tegengas uit eindhoven en rotterdam is hard nodig om het voetbal in totaal naar hoger niveau te krijgen. het liefts ook arnhem grun friesland en alkmaar en utrecht die sterker worden. we moeten als ajax een keer verder kijken dan 1 beleid. jeugd is leuk maar daar win je alleen niet mee. en met de prijzen die er tegenwoordig betaald worden kan je niks meer met zekerheid zeggen over spelers.

     3. Litmanen

      Leuk bedacht, maar ik verzin niet dat we de beste en duurste selectie sinds twintig jaar hebben.

      Alleen, we hebben een kuttrainer die niet met vedetten kan omgaan (of anders gezegd, te goed met ze omgaat) en tactisch zich laat naaien door VBommel en Bronckhorst.
      Onze selectie is veel beter dan PSV en Feijenoord. Schandalig dus dat je twee keer wordt afgedroogd.

      Met dan aan Ten Hag.

     4. rickert

      De beste en duurste selectie ooit, is erg vlug teruggehobbeld naar 20 jaar. Maar waarde en kwaliteit is zeker weten subjectief, ik weet niet waar jij daar substantiële bewijzen voor kan vinden?

     5. Koning Haarms Wolfs

      Wow, we kunnen de beker nog winnen. Who cares…. kampioen en ze ver mogelijk in de CL, dat telt. Stop de beker maar waar de zon nooit schijnt.

     6. De Nees

      Moeten ook kijken op punten wat er niet klopte, alles afbranden gaat mij ook te ver. Met nagenoeg dezelfde spelers ging voorheen ook veel goed, daarom zie ik niet gemis aan kwaliteit als oorzaak maar weer die waardeloze instelling en weer een trainer die dit aspect niet goed onderkent. We verliezen bijna altijd op inzet en niet op kwaliteit. TH en staf moet 2 dingen doen: instelling naar pitbull niveau brengen en heel snel verbeteren in hun tactisch vernuft.

     7. rickert

      Ik ben het met je eens De Nees.. Uiteindelijk kom je uit op jouw middenweg en sla je de spijker zeker op de kop. Ik denk dat het ook met een stuk veerkracht te maken heeft. Wanneer het niet gaat, zoals het normaal wel lukt, moet je het uit een ander vaatje kunnen tappen als team, dat gebeurde zowel tegen Heerenveen, als Feyenoord niet. Dan zie je toch ook dat constant succes uiteindelijk ook wat met zo’n groep doet. Harde manier van ondervinden, maar blijkbaar was dat nodig.. Helaas.

     8. Zlatan4ever

      Litmanen beste jongeman,
      Als ze in 010 zingen: helemaal niets in Amsterdam dan geeft dat aan dat ze nog dommer zijn dan als hoe ze er uit zien…..
      Ze kunnen zelf namelijk helemaal niks winnen en daar gaat Ajax zelf nog een laatste handje aan mee helpen.
      Daarnaast kan je als echte Ajacied nooit een kakkerlak gelijk geven….” not done “

 4. a.p.

  Voor de mens Lamprou is het toch jammer, maar als voetbalkeeper was hij niet geschikt voor Ons Aller Ajax

  1. FrankiC

   Ajax gaat ook niet geheel vrijuit. Ajax had bij het sollicitatiegesprek ,vind ik, door moeten vragen over zijn lengte.

 5. Spitzie

  Hoop dat Lamprou er het beste van maakt bij een andere club, gun het hem echt. Blijkt een hele leuke jongen te zijn. Maar we moeten toch echt een betere keeper hebben en hoop dat ze dat in deze Varela hebben gevonden.

  1. Spitzie

   Hiermee bedoel ik een tweede keeper, wil absoluut niet klagen over de prestaties van Onana dit seizoen in het algemeen

 6. Eppie

  Haarms Wolfs heeft gelijk; de resuktaten waren goed in 1e hekftvseizoen maar had ook allemaal heel anders kunnen lopen; zat behoorlijke dosis geluk bij

 7. Forever nr14

  Dit zegt toch alles weer over beleid…beleid??? Man man mosterd na de maaltijd zeg, of die Lamprou nu de enige schuldige hieraan was? Kom op zeg, waar zijn ze toch mee bezig!
  Je maakt jezelf verschrikkelijk belachelijk weer met deze actie!
  Geen een arrogante klootzak zal naar zichzelf kijken he, nee want stel…! Als je zo een keeper “scout” en je spreekt je ambities uit, dan haal je hem toch niet.
  Jonge jonge, wat een stelletje hypocrieten.
  Bah Heereveen was een een voorteken. Ik zag dat al live bij bv PEC uit, ja we winnen wel met 2-4 dat verbloemt alles, wie herinnert zich WillenII thuis, juist ja..
  Met pijn en moeite 2-0 na 15 minuten was het afgelopen. Enz
  Champions league fantastisch, maar dat komt dat ze zich dan in de kijker kunnen spelen en dan pas willen ze er vol voor gaan.
  Alleen maar bezig met transfer ipv de mouwen op stropen en dr vol voor gaan.
  Ziek club is ziek

 8. Henk Gabriels

  Zijn jullie vergeten dat Lamprou in zijn laatste seizoen bij Wll de meeste reddingen op zijn naam had staan van alle eredivisiekeepers?

  1. Litmanen

   Ja, dat is iedereen vergeten. Sterker, er zitten hier figuren die Lamprou straks de schuld geven als we weer die schaal niet halen.
   Niemand zag Onana zondag falen, of Mazra, of Tadic, of Ziyech. En al weken trouwens…….

  2. Moosie

   het gaat om de ballen die hij kon pakken maar niet pakte omdat hij gewoon niet goed genoeg is en dus punten kost.
   Als wij ergens met 4-3 winnen en je er 2 tegen krijgt omdat je een kabouter op doel hebt staan doe je het dus niet goed.

Comments are closed.