There are no ads, please add some


F-siders kunnen nu een tweede kaart kopen voor Ajax – Sturm Graz

Ajax speelt op woensdag 25 juli de belangrijke wedstrijd in de tweede voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz. De Johan Cruijff Arena is uitverkocht maar op de F-side zijn er nog steeds plaatsen vrij en daar moet verandering in komen want Ajax heeft alle steun nodig, en met name vanaf de F-side.

Seizoenkaarthouders op F kunnen vanaf nu twee kaarten aanschaffen voor deze wedstrijd dus heeft je vriend, oom, neef, nicht of vriendin een passie voor Ajax dan is dit de kans om een extra kaart aan te schaffen voor de prijs van 17.50. Een Europees potje in eigen huis is niet alleen belangrijk, maar ook tof. Zorg er dus voor dat je (samen) van de partij bent! Kaartjes kun je hier kopen.

Bron: Ajaxlife


Gerelateerde posts

12 reacties

 1. JohnDoe77

  Je zou toch verwachten dat juist de f-side standaard uitverkocht is/vol zit!

  1. Ajax 1

   Ja, maar als je in een ander vak zit kan je geen kaarten kopen coor de f side. Ze moeten dan gewoon eerst seizoenkaarthouders in de f side kaart laten kopen en het dan vrij geven in de vrije verkoop als er nog kaarten zijn. En bij normale wedstrijden ook.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Off: lees net dat Adidas verlengd heeft bij Ajax voor 50 MIO….. Prachtig, maar het Le Coq Sportif toch ook wel terug gewild.

 3. simply Ab

  Zou het nog steeds te maken hebben met die “stilte” tijdens de laatste thuiswedstrijden afgelopen seizoen?

Reageren is niet mogelijk.