UEFA: Biertje tijdens Europese wedstrijden toegestaan

De UEFA heeft enkele regels rondom Europese duels veranderd en vanaf nu mag men tijdens wedstrijden alcohol nuttigen in het stadion. Voorheen werd elk stadion waar Europese wedstrijden werden gespeeld drooggelegd maar dat is nu dus verleden tijd. De UEFA staat toe dat supporters in het stadion een echt biertje mogen drinken, ook als er wordt gevoetbald onder de vlag van een Europees toernooi. Ajax is inmiddels op de hoogte gesteld van het nieuwe beleid van de UEFA dus laten we hopen op vele Europese avondjes met een koud biertje.

Bron: Ajaxlife

Related posts

57 Comments

 1. dickst14

  Mooi. Hoop alleen dat er ook een normaal elftal staat, anders kunnen ze beter Whiskey schenken.

 2. Finidi

  Hopen dat ze dat biertje dan wel in stadion kunnen drinken en niet thuis voor de buis

  1. jood84

   evenementen bier bedoelen ze ? de eerste persoon die er dronken van kan worden moet nog komen

  1. jood84

   ik vind het mooi om je positiviteit te lezen(vele overwinningen in europa) maar ben bang dat het er niet zoveel gaan worden

   1. Mr Ajax

    Ach Jood, het seizoen moet nog beginnen, laten we positief insteken.. anders worden we van die zuurpruimen

    1. jood84

     ik ben helaas een zuurpruim geworden van de laatste jaren Ajax kijken. en natuurlijk zijn er weleens leuke wedstrijden maar het is tegenwoordig niet best

     1. Mr Ajax

      Klopt jood, twee jaar geleden kreeg ik weer een beetje trots gevoel toen we de finale haalden. Maar daarvoor en zeker het laatste jaar absoluut niet, heb voor het eerst sinds de oprichting van arena overwogen om mijn seizoenskaart op te zeggen, maar thuis zitten en naar mijn schoonmoeder op zondag is ook geen oprie, dus dan maar zo positief mogelijk, zeker aan het begin van elk seizoen! Hopelijk weer een mooi jaar Jood!

 3. timkloppers

  niet teveel drinken. anders maak je het einde van de wedstrijd niet meer mee.

 4. Zlatan4ever

  Eindelijk over met die betuttelende regel alsof we kleine kinderen zijn…..
  Proost !??????

 5. Wenen 1995

  Een echt biertje? Dat betekent in ieder stadion Hertogh Jan? Dat kan ik bijna niet geloven ??

  1. jood84

   hertogh jan gaan ze niet schenken (helaas) maar ik ga uit van evenementen bier met extra water gemixt

     1. Ab

      Ze blijven volhouden dat het echt bier is maar ik merk niks van 3 grote bier en dat heb ik normaal alleen met evenementenbier. Je gaat er alleen ongelooflijk van aan de zeik ?

     2. jood84

      inderdaad Ab, ik dacht dat ik de enige was die dat in de gaten had. je kan er tijdens een wedstrijd 5 liter van drinken maar je moet alleen maar meer pissen en je kan gewoon nog naar huis rijden. als je moet blazen dan zit je nog steeds onder het niveau ?

     3. Ab

      Ik zou wel eens willen weten wie na de wedstrijd met alleen stadionbier op (niet bier van het plein), gepakt is door zo’n kip in blik.

     4. Ab

      Als het echt bier zou zijn zou er minimaal maandelijks een fuik rond het stadion zijn voor alcohol controle. Ze weten zelf ook dat er weinig te verdienen valt met zo’n controle.

     5. Zlatan4ever

      Ab , off topic speciaal voor jou.
      Wat een geweldenaar die held van jou die de eredivisie ontgroeid is. Hij kan zelfs tegen Iran niks brengen.
      Zo blij als wij dadelijk van dit zeikerdje met zijn maniertjes af zijn en hopelijk tegen een leuk bedrag. Wat een sukkel

     6. Ab

      Dank voor deze bizarre naar domme kijk op Ziyech. Geeft aan hoe stupide je bent maar dat wist ik al.

     7. Zlatan4ever

      Jij bedankt Ab “ de alles weter “
      Ziyech speelde waardeloos dus moet vanaf heden maar eens zijn grote bek houden. Geld voor jou overigens ook. Je zeikt en kraakt iedereen af en kan zelf niet tegen kritiek. Je lijkt wel 1 van de leeuwen van de Atlas..?

     8. dickst14

      Zlatan en Litmanen waren/zijn prachtige voetballers.
      Jammer dat een paar idioten hun naam misbruiken en elke dag onzin plaatsen op deze app.

     9. Zlatan4ever

      En wie ben jij dan wel “Dick”st 14 om te oordelen over Litmanen, Zlatan of wie dan ook ? Ook lid van de Ab fanclub?
      Ik zou je dan daar even oprichten. Hij is namelijk de gene die Litmanen en anderen constant aanvalt als ze een mening hebben en daarnaast alleen maar zeurt en scheld.
      “ get a life “

     10. Zlatan4ever

      Concentreer je op Ajax “Dick” daar gaat dit forum namelijk over
      Niet over vendetta’s

     11. Ab

      Jij begint op een bier topic opeens over een ander onderwerp om mij “aan te vallen”. Wie is hier de zuiger en de uitlokker?

     12. Zlatan4ever

      OK , je kan toch zelf praten(schrijven)?
      Beste Ab, je zegt regelmatig zinnige dingen op dit forum maar je bent af en toe te gefocust op personen die een andere mening hebben in dit geval specifiek over Ziyech.
      Jij vind het een topper, ik zal blij zijn als wij van hem verlost zijn.
      Hij is mijns inziens niet zo goed als hij zich zelf vind.
      Geen reden om te schelden naar elkaar of over typefouten te zeuren en zeker geen reden om vendetta’s op te starten met wie dan ook. Laten wij ons concentreren op Ajax want dat is “onze” club !
      Fijne zondag

  2. Wenen 1995

   Mmmm…. moet dus een compromie gaan sluiten… Leffe Blond is ook erg smaakvol. Na 4 van deze rakkers lijkt iedere wedstrijd van Ajax een plezier om naar re kijken ?

  1. AjaxKat

   Tja en dat niet alleen… de uefa kan wel iets willen maar als de overheid hier bepaald heeft dat er in stadions niet gedronken kan worden dan gebeurt het gewoon niet. Gewoon een proefballonnetje van de UEFA dus.

 6. Ab

  Off topic: voor vanavond heel veel succes voor Marokko. Ik hoop dat Ziyech een puike partij speelt. Overwinning voor Marokko zou een mooie afsluiting zijn van het suikerfeest. Najah.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Nou, Ab….urenlang die toeters door de stad….en dan toch altijd weer die onruststokers die kapotmaken voor de rest. Ik kijk vanavond met vrienden van ons, waaronder 2 Marokkaanse gezinnen met 7 kids….heb de straat alvast gewaarschuwd…..

   1. Ab

    Ach, als het Nederlands elftal succes heeft is het ook vaak een puinhoop na de wesstrijd als er gewonnen is. Laat ze maar lekker toeteren, weten we waar ze zitten ?

     1. Koning Haarms Wolfs

      Ja, we vieren suikerfeest maar zijn vooral gezellig samen. Gewoon een stel leuke en lieve mensen….en ik! En in totaal 12 stuiterende kids en dat ligt volgens mij met name aan de zoetigheid…?

     2. jood84

      heerlijk man, geniet ervan met de stuiterende kids om je heen 🙂 ik vond het ook altijd een leuk gezellig feestje

     3. Koning Haarms Wolfs

      Klopt, Ab. Als ze dit in een aanhangkar hadden gedaan, san waren ze aangehouden, zoveel.

Comments are closed.