Technisch Hart twijfelt over Ziyech: ‘Ontwikkeling Nouri ook belangrijk’

0912twente-ajax_ziyech_gudelj

De naam van Hakim Ziyech zingt al enkele dagen rond in de Amsterdam Arena maar vooralsnog lijkt Ziyech geen aanspraak te kunnen maken op een transfer naar Amsterdam. Met name het Technisch Hart binnen Ajax is het niet met elkaar eens over de eventuele meerwaarde van de Marokkaan.

Voetbal International-journalist Freek Jansen laat aan Fox Sports weten dat een aantal personen binnen het Technisch Hart twijfels heeft over de kwaliteiten van Ziyech en dat met name talent Abdelhak Nouri de dupe is als men Ziyech zou aantrekken. ‘Ik denk dat Ziyech de kwaliteiten wel heeft en misschien nog wel creatiever is in zijn spel dan Davy Klaassen. Het technisch hart dubt echter. Die hebben ze meerdere keren gevoerd, maar ze worden het niet met elkaar eens. Aan de andere kant heeft Ajax gewoon een speler als Ziyech nodig en is gebleken dat de stap naar het eerste elftal voor enkele spelers uit de eigen jeugd nog steeds een behoorlijke stap is’.

Bron: Fox Sports

Related posts

94 Comments

    1. De seijs

      Als Ziyech nu haalt dan kan je hem altijd nog mits hij goed voetbalt volgend seizoen nog goed verkopen. Maar wil hij zelf wel?

      1. De Ajacied

        Maar waarom speelt Nouri dan niet wat meer?
        Ik zeg halen die Ziyech das een goede financiële investering waar we nooit slechter van worden
        ❌❌❌

    2. Ajacied407

      Ziyech staat er NU al, Nouri in de toekomst. Deze jongen moet rustig gebracht worden. Dus ik zou hem echt halen. En voor 10-15 miljoen is Ziyech echt een koopje hoor.

      1. Charka53

        Goed plan maar kan Nouri het straks opbrengen dat hij moet wachten op een plaats in Ajax 1 en dan toch maar weer vertrekken.

        1. Velibor

          Ja hallo een basisplaats is geen gunfactor dat moet je afdwingen en niet lullen over dat jong zit al zolang te wachten op een plek in het eerste en dat soort groenlinksgezwets,kom op zeg dit is Ajax en dit is een profcclub en hier gaat het om de punten en de pegels en als het kan ook nog met mooi voetbal.

          1. Litmanen

            Groenlinksgeneuzel? Moet je een statement maken of zo? Als jij op vriendje Rutte cs wil stemmen moet je dat helemaal zelf weten. Maar om je rechtse politieke voorkeur hier te etaleren heeft geen ene moer te maken met het halen of niet halen van Ziyech.
            Nouri moet het op eigen kracht doen, net als Zivco en almdie anderen. Ziyech zou een goede versterking kunnen zijn op dit moment, maar ook die zekerheid heb je niet.

            Vergis je niet, Ziyech is een heel apart mannetje. Dat kan hem ook heel erg in de weg gaan zitten. Dat is dé reden van de twijfel. Niet over zijn voetbalcapaciteiten.

          2. Velibor

            Ik ben helemaal niet rechts of links maar jij voelt je waarschijnlijk aangevallen,ik bedoelde eigenlijk dat zijdensokken geleuter en gepamper met die jonge gasten en voor je daar weer over begint dat heeft niks met een ras te maken oid maar ook met de profmentaliteit van die jochies.

          3. Velibor

            En daarbij als zon Ziyech zich bij ons verder ontwikkeld is ie toch binnen 2 seizoenen weer verder getrokken in euriland en kan die Nouri zich mooi optrkken aan hem.

          4. Geroldkohlen

            idd gewoon ziyech halen. we halen toch ook traore , zodat dolberg en cassiera kunnen wennen en ontwikkelen! dus met nouri kunnen we hetzelfde dien als je ziyech haalt!!!

    3. jojocoolio

      Ze zijn gek… Westermann haal je zo en je twijfelt over Ziyech… Ik twijfel al jaten over het technische hart…

    4. marvinww

      nouri is nog zo jong en als ziyech zou komen gaat hij waarschijnlijk over 1 jaar toch alweer weg dus ik zeg…. gewoon halen!

        1. Remco425

          Maar is ook niet heel erg ervaren met alleen maar wedstrijden op Eredivisie niveau. Heeft volgens mij nog nooit internationaal gespeeld.

    5. EvdB

      Wat een blinden.
      Iedeteen ziet zijn klasse.
      Nee, dan lekker wachten tot Klaassen en Bazoer weg zijn.
      Op tijd anticipeten kennen ze niet die domoren

  1. Valentino

    Wat hebben we daar dit seizoen aan? Je wil toch kampioen worden en verder in de CL? Dan heb je Ziyech nu nodig.

    1. 11Younes11

      Bovendien kan je Ziyech gewoon rechtsbuiten zetten, samen met Younes heb je dan twee spelers die een man kunnen passeren en kansen creëeren.

  2. Rinus

    Spreken zichzelf tegen, Traoré halen zodat Dolberg en Cassiere in de luwte zich kunnen ontwikkelen, dat geldt dan ook voor Nouri. Verschil koop/huur maakt niks uit. Als Ziyech zijn lijn doortrekt verkoop je hem met gemak volgend jaar met dikke winst

    1. Remco425

      Op het middenveld hebben we al veel spelers zodat Nouri zich rustig kan ontwikkelen. In de spits hadden we verder niemand na het vertrek van Milik.

  3. Oost80

    Vind ik ook! Met zoveel middenvelders en ziyeck zal nouri geen kans krijgen. Nouri en donny samen is fantastisch dus ik zeg nee tegen ziyeck en breng nouri wat meer in.

  4. Niels1983

    Ziyech ben je toch binnen 2 jaar weer kwijt voor het dubbele volgend jaar nouri bij 1 halen voor invalbeurten dan is hij klaar wanneer ziyech verkocht wordt

  5. Iceman

    En daar gaan we weer met ons Technisch Hart ze gaan weer mist in. Nouri heeft tijd nodig om zicht te ontwikkelen en Ziyech niet die zal er gelijk staan als je hem nodig hebt kom op Heren van De Tecnisch Hart wij willen Ver komen in de CL en de EL dan heb zo een speler als Ziyech Nodig die iets extra’s toevoegd aan het eerste elftal kijk maar naar Suarez hij bracht ook altijd iets Extra’s net dat beet power die dinamiek mist Ajax en niet te vergeten wij spelen straks ook tegen die pisvlekken en die kakkerlakken die heb je ook nog niet zomaar gewonnen kom op Ajax en Technisch Hart wees niet zo krenterig en haal Ziyech binnen.

  6. Indojood

    Ziyech heeft de extra kwaliteit die je nu mist. Bij Ajax blijven ze maar denken dat Klaassen een creatieve speler is en geloven in een middenveld Gudelj, Bazoer en Klaassen.

    Kopen, 3 jarig contract en over 2 jaar kan ie naar een topclub. Nouri neemt dan het stokje definitief over.

  7. dickst14

    Ze hebben gelijk hoor. Hij staat straks Nouri in de weg. Dit jaar hoeven we ons niet te plaatsen voor de CL en we hoeven ook geen kampioen te worden. Dat doen we over 2 jaar met Nouri.

    1. Starke

      Lees aub terug wat je geschreven heb. Wij zijn geen klein clubje die jaren nidig heeft om terug te komen. Ajax moet er altijd staan! Eeuwige opbouw verhaal bstimste excusses ooit!

  8. Brokamp

    Dickst14 jij snapt het niet zo erg. We hoeven pas over 2 jaar wer kampioen te worden. Je kunt toch geen 2 jaar wachten op een speler die zich nu aan het ontwikkelen is. Ziyech kan juist een heel goede leermeester voor hem zijn. Nu halen, als je met hem in de C.L komt en de eerste ronde doorkomt heb je het er al uit. Win- win situatie.

    1. dickst14

      Ook voor jou Brokamp. Dit was synisch bedoeld. Natuurlijk moeten we kampioen worden en de CL halen. Alleen voor het technisch hart schijnt het resultaat dit jaar niet zo belangrijk te zijn.

  9. bloedgroep AFCA

    hahaha technisch hart laat mij niet lachen…..westermann op aanraden van vd vaart heeft nog geen 20 cent terug verdient….geen Ziyech omdat dat de groei van Nouri in de weg staat….voorhoede staan elkaar ook 1 op 1 in de weg met de aankopen en inhuur….verder zijn er de afgelopen seizoenen veel aankopen gedaan die het niet waar maakten of de kans niet kregen…spelers verkocht/verhuurt die geen kans kregen….betere spelers bijna weggegeven waarmee lans op europees voetbal en eventueel titels….en dan hebben ze het over technisch hart?…technisch hart is net zover te zoeken als een steak in een vegetarisch restaurant

  10. Ajax nr 1

    Technisch HART JULLIE SPOREN NIET. Jullie twijfelen over ZIYECH ik twijfel aan jullie. Alles wat geld kost en kan voetballen twijfelen jullie. Geef ons Ajax terug en ga investeren in voetbal en stik in die verrekte bonussen.

  11. Valentino

    Net alsof Ziyech voor jong Ajax komt, alleen daar kan hij de ontwikkeling van Nouri dwarsbomen.
    Als Nouri echt al ver genoeg was had hij dit seizoen al wel 4x 90 minuten gespeeld in het eerste.

  12. PvL020

    Dat bedoel ik dus. Wel El Ghazi laten staan en niet denken aan Cerny, Muric laten gaan en dan een 3e rangs turk willen halen, de Ligt bij jong Ajax stallen en Westermann hem de weg laten blokkeren en nu gaan we moeilijk doen over Ziyech die juist van meerwaarde kan zijn, ook voor Appie!!!!! Kijk naar Traoré die we dan wel halen en die wél de spitsen Cassiera en Dolberg kunnen helpen voor de toekomst. HALEN DIE ZIYECH, straks hebben we spijt!!!!!

    1. De seijs

      Hohoho beestje bij de naam noemen . Anders discrimineer je hier op het forum. Hahahaha en dan komt de grote boze wolf bal gehak je een kopje kleiner maken. De jankert:-):-):-)

  13. Gero77

    Vermoeiend hoor dit…. Willen we nou? CL voetballen met enige rol van betekenis en kampioen van nederland worden? Een stapje hoger op de coefficientie lijst blijven ook niet onbelangrijk…. Of godsamme een opleidings instituut worden voor de rest van europa……..

  14. Joep

    Blijft een terugkerende discussie. Ben toch een grote voorstander om hem te halen. Zo’n speler missen wij nu.

  15. f-side64

    wat een zeuren van het technisch hart hij is beter dan klaassen sinkgraven gudelj en serero en na 2 jaar kan ziyech wellicht 25 miljoen opleveren

  16. Emilio4Ajax

    De vraag is eigenlijk waarom Nouri dr niet bij zit dan?? En voor wie moet die spelen?? Als Ziyech komt…. voor wie dan??

  17. Iamsterdam2015

    Ik denk ook halen want het is echt een goeie speler. Echter zit er ook een kern van waarheid in dat het de ontwikkeling van Nouri in de weg zit. Let wel dat als je Ziyech haalt je op moet passen dat Nouri niet het zelfde gaat doen als Bazoer bij psv deed……..want dat zou echt diod en dood zonde zijn. keuzes keuzes keuzes……lastig

  18. Indojood

    Zelfs zonder Ziyech heeft Nouri nog steeds niet officieel gedebuteerd. Volslagen belachelijk en dus een drogreden van het TH.

  19. EugAjax

    Dit is een moeilijke beslissing inderdaad. Twente wil 15 mln of in de buurt. Dat gaat tegen beleid in, ja ook die van Johan en zeker die van Jonk. Daarnaast gaat hij inderdaad Nouri en Beek ontwikkeling in de weg staan, toch twee grote talenten. Dat is ook tegen beleid. Dan als je al iemand koopt met zo een bedrag dan MOET het directe versterking zijn en veel beter als wat we nu hebben. Dan stel ik de vraag wie moet eruit dan van drietal Bazoer, Klaassen en Gudelj. Dus dat is ook tegen beleid. Als laatste wat twijfel veroorzaakt. Voorbeelden als Sulejamni en Machlas, uitblinkers bij subtoppers en gefaalt bij Ajax. Als laatste en dat is zeer zeker niet vervelend bedoelt er zijn weinig tot geen Marokaanse voetballers die de top halen. Dus dat is ook een afweging denk ik. Het is niet vervelend bedoelt pmdat ik regelmatig in vervoering gebracht word door Marokaanse voetballers maar op 1 of andere manier redden ze het vaak niet. Maar op dit vlak tot nu toe geen commentaar op Ziyech hij lijkt uitzondering te kunnen zijn. Maar blijft gok. Al met al voldoende redenen om te twijfelen en bij twijfel zei mijn rij leraar altijd moet je het niet doen. Tenzij prijs van Ziyech onder 10 mln keldert deze transferperiode zeg ik laat maar lopen deze deal. En bouw verder op wat je nu hebt. Er loopt echt voldoende kwaliteit al

  20. jojo123

    Ik twijfel heel erg aan het Technische Hart. Ook het THart moet zich nog ontwikkelen en is nog niet klaar voor het grote mensen voetbal (zie de afgelopen jaren). Vind ook dat het technische Hart bij niet functioneren ook op de nominatie moet staan om te worden ontslagen. Het is de afgelopen jaren wel gebleken hoe deze functioneert. Wellicht denkt TH: als we niets doen kunnen we geen fouten maken. Maar door juist niets te doen zal het met dit team en ook Ajax alleen maar achteruitgaan. En achteruitgaan en geen succesvol CL willen we niet..
    Nouri is tevens ook nog niet klaar, moet zich nog fysiek ontwikkelen en rustig gebracht worden. Zal dit jaar en komend seizoen nog geen meerwaarde zijn voor Ajax. Ziyech daarentegen wel, de speler die het afgelopen seizoen bijna in zn eentje zowel het team als de club FC Twente gedragen heeft zodat FC Twente nog in de eredivisie kon blijven. Een dragende speler die het team beter kan maken en tevens zelf kan scoren. Voor de komende jaren is hij direct een meerwaarde en zal hij een voorbeeld kunnen zijn voor Nouri totdat Ziyech net als Milik een toptransfer maakt naar het buitenland. De kosten/investering betaalt zich gewoon terug en het spel is ook verbeterd. Heb dan pas weer vertrouwen in dat we ook Europees beter gaan doen.

  21. Indojood

    Ziyech is veel beter dan wat we nu hebben, zeker beter dan Gudelj en Klaassen. Eén van deze twee uit de basis. Gudelj vind ik juist de aankoop die tegen het beleid in ging. Geen extra kwaliteiten, iedereen kan corners en vrije trappen nemen.

    1. Remco425

      Gudelj had qua mentaliteit een eigenschap die we nog niet hadden. Alleen is de vraag of dat er wel uitkomt zoals verwacht.

          1. Indojood

            Punt is dat ik niets zie in mentaliteit kopen. Zeker als deze spelers op het belangrijke middenveld niets inbrengen, zoals Gudelj. Dus als deze er niet zijn, dan maar niet. De zgn. toevoeging aan mentaliteit lever je voetballend in en dat is nooit goed.

  22. Starke

    Ajax is zoooooo raar. Er word veel te moeilijk gedacht. Elk jaar weer hetzelfde liedje. Nouri zal wel goed zijn maar is nog een dragende speler. Ik denk ook niet dat men zyech zal kopen, anders was hij nu al binnen met het zicht op de voorronde CL deze week

  23. AFCA my World

    Gewoon halen je verdient er altijd op,met goede westrijden en bij doorverkoop, is echt een aanjager technisch en heeft scoorend vermogen, hij zal Nouri niet dwarszitten want dan is hij alweer weg en die moet zich nog bewijzen !

  24. Wembley71

    Als die Nouri daadwerkelijk zo goed is als men zegt of denkt dan had ie toch allang gespeeld of niet???? Ik geloof dat het ventje “al” twintig is. Kennelijk niet het niveau Bergkamp,Seedorf of Kluivert denk ik dan. Ik zou die Ziyech gewoon ophalen punt uit

  25. Hallo1000

    vraag anders ook wat aan de supporters zonder ons krijgen jullie helemaal geen
    Geld stelletje lamlullen

  26. knudde32

    Ajax heeft een totaal gebrek aan creatieve tijd op het middenveld niemand met een steekbal en juist dat heeft zyech wel plus scorend vermogen dus HALEN

  27. Michel6172

    Dat gezeik of ie meerwaarde heeft, wat een lamlullen bij elkaar. Iedereen weet dat ie meerwaarde zou opleveren. Waarom zien zij dat niet???

  28. Timajaxfan

    Ik weet nog een gevalletje Adam Maher, ben blij dat we daar toen niet ingetrapt zijn. Ziyech is een goede voetballer maar het is maar afwachten of zijn mentaliteit bij Ajax past. Die jongen speelt nu zonder druk en dan moet hij ineens in de pas lopen. Dat is lastig voor zo’n spelers, altijd de ‘grootste’ geweest en dan ineens moeten voetballen in teambelang. Als hij komt is hij van harte welkom, als hij niet komt en er komt een goede buitenspeler, ook prima!

  29. -buitenkantje rechts-

    Daar hebben we Freekie van VI weer!
    Tot nu toe alleen maar onzin mogen ventileren..
    Nouri en Ziyech kunnen namelijk heel goed samen functioneren.. Bovendien kan je Nouri dit seizoen al langzaam brengen met invalbeurten.. Hij zit niet eens bij de wedstrijdselectie.. Door wie wordt hij nu tegegehouden dan? Bovendien is het een totaal verkeerde discussie. Het gaat er om dat Ajax beter wiordt!

  30. AFCARay

    Haal die focking Ziyech nou verdomme !!! Eind zeizoen verkopen voor 30mljn en dan nouri naar voren schuiven, kan deze nu nog jaartje in de luwte…
    Doen ze met die spitsen toch ook???

  31. Remco425

    Ik ben ook voor de komst van Ziyech, maar vind dit wel grappig. Vorig jaar liep zo’n beetje iedereen voor iedere wedstrijd te zeiken waarom Nouri niet bij de selectie zat. Nu lijken ze hem dit jaar echt een kans te willen geven, maar wil zo’n beetje iedereen dat er een speler gehaald wordt die die kans voor Nouri weer zo’n beetje verpest. De tegenstrijdheid die ik hier vaak lees vind ik erg vermakelijk 😉

    1. Indojood

      Hij moet nog steeds officieel debuteren. Dat had al onder FdB moeten gebeuren. Nouri zal ongetwijfeld minuten maken en ik hoop dat hij de stap snel maakt naar de basis. Dan heb je Nouri en Ziyech, een surplus aan kwaliteit. Waar we altijd succes mee hadden. Dat betonmiddenveld van nu gaat ons niks brengen.

  32. Gido

    Ze denken (terecht) terug aan de zeperd genaamd El Hamdoui. Waren alle supporters ook unaniem over. Heeft een hoop geld en onrust gekost. Dus lekker laten lopen.

  33. Vakje129

    Ja zal wel , willen liever de centen op de bank houden ivm meer wint uitkering voor aandeelhouders

  34. fjonkman

    Als het TH twijfelt over het wel of niet halen va Ziyech omdat hij evt. Nouri in de weg zou staan vind ik een non-discussie. Nouri heeft tot nog toen geen enkel uitzicht op een basisplaats zolang Klaassen en Bazoer daar rondhuppelen. Ziyech is meer een optie voor de rechterkant, waar El Ghazi al een half seizoen faalt, ook omdat er geen waardige concurrent voor hem is. Met Ziyech haal je meteen iemand die El Ghazi het vuur aan de schenen legt en ook nog eens de middenvelders van serieuze concurrentie voorziet. Ik zou hem ook wel eens op 10 willen zien bij Ajax. Wedden dat er dan van alles te beleven valt? Ik zeg dus.. halen die gozer!!

  35. Remco425

    Zou dit ook niet gewoon een spelletje zijn? Jantje zegt we hoeven hem niet te verkopen, Ajax antwoord dat ze hem niet per se nodig hebben. Gaat allemaal om de prijs. Niet te enthousiast zijn naar de verkoper toe.

Comments are closed.