‘Huntelaar mag transfervrij vertrekken bij Schalke´04’

huntelaar_afca

De terugkeer van Klaas Jan Huntelaar naar Ajax lijkt een stap dichterbij. Het Duitse Bild laat vrijdagochtend weten dat Huntelaar transfervrij mag vertrekken bij Schalke. Volgens Bild gaat de bezem door de selectie van de club. Huntelaar is waarschijnlijk één van de slachtoffers. Huntelaar heeft nog een contract voor een seizoen maar drukt te zwaar op de begroting. Bij Ajax zou Huntelaar de vervanger kunnen zijn van Arek Milik die in de belangstelling staat van diverse Europese clubs.

Bron: Bild

Related posts

63 Comments

    1. Toppertje

      Hij is gratis dus niet dat idiote salarisplafond hanteren en een mooie aanbieding doen.

      1. HURBIE

        Te mooi om waar te zijn
        Van mij mag hij gisteren komen
        Aardig duo samen met Milik en die andere jonge spits uit Columbia?

        1. Hika77

          “Bij Ajax kan Huntelaar de vervanger worden van milik” staat nog in de tekst. Dan wordt samenspelen een beetje moeilijke he?

      2. 11Younes11

        Inderdaad Toppertje, voor Klaas-Jan moet je echt een uitzondering maken. Gewoon 2,5 miljoen per jaar geven en gelijk aanvoerder maken!

        1. Litmanen

          Nou Raffie er bij, die keeper van NEC en klaar zijn we. Als er verder geen belangrijke mensen weggaan.

          1. De seijs

            V d Vaart is klaar. En dat was toch niks meer. Geen toegevoegde waarde meer voor ajax.

  1. Valentino

    Beste nieuwe van de dag, wees welkom Klaas. Op naar nog vele mooie jaren.

    1. rickert

      Heeeeerlijk wakker worden dit, laat dit goed nieuws zijn voor onze gezamenlijke toekomst Klaas! welkom terug(?)!

  2. Johan065

    Het zal mij benieuwen of hij komt of ergens weer voor meer geld gaat voetballen?

      1. Litmanen

        Bobby hou eens op, Huntelaar is misschien nog wel rijker met voetballen geworden dan vdVaart. En die laatste is echt een veel betere voetballer.

        1. BobbyHaarms

          Was idd een veel betere voetballer, maar Huntelaar had iets meer oog voor de goal. V/d Vaart heeft zijn kans gehad en (helaas) toen niet gegrepen. Had vorig jaar nog van grote waarde kunnen zijn voor dit Ajax, maar ik denk persoonlijk dat hij het fysiek nu niet meer redt.

          1. Litmanen

            Ik denk van wel. Kan niet versleten zijn. Was vorig jaar nog de beste bij HSV en ging geblesseerd naar Spanje, is nu lekker fit en uitgerust……

          2. Super Ajax

            Grootste deel van afgelopen seizoen was v.d. V. niet geblesseerd maar gewoon gepasseerd.

  3. marcussboss

    Wanneer klaas-jan gratis mag vertrekken, zullen er wel meer buitenlandse clubs intresse hebben natuurlijk. Ik blijf hopen op klaas, maar heb bij Marc Overmars gezien dat het eerst zien en dan geloven is!

  4. KBouter

    Dan zal Milik vertrekken, Milik wil elke week spelen in de spits en niet van die rare trukjes wat F de Boer ooit eens deed met Milik op 10 te zetten, want dat werkt domweg niet. Laten we hopen dat Milik een dijk van een EK draait , zodat zijn marktwaarde omhoog schiet.

  5. -buitenkantje rechts-

    Klaas Jan heeft zelf gezegd niet persé naar Ajax terug te hoeven. Enthousiasme spatte er niet echt vanaf. Misschien dat het nu helpt dat Schalke hem wil laten gaan.
    Los daarvan een uitstekende vervanger voor Milik. We kunnen er wel vanuit gaan dat Milik na het EK vertrekt.

  6. EugAjax

    Dat zou een mooie deal kunnen zijn. Huntelaar halen voor Milik. Je krijgt voor Milik min 15 mln en Huntelaar is gratis en hij is beter en past beter in Ajax systeem. Brengt winnaarsmentaliteit mee en veel internatiole ervaring. Creatief zijn met aanbieding. En als je als Ajax niet teveel aan salarisplafond wil doen dan mooie creatieve marketing deal(s) in zijn contract toevoegen. Succes Ajax met contracteren! Hopelijk lukt het

    1. dickst14

      15 miljoen voor Millik is niet echt veel voor een Pools international en zeker niet als hij op het EK redelijk presteert. minimaal 25 miljoen

  7. Dagrump

    Geen transfer kosten dus bespaarde kosten kunnen bij zijn salaris !! Dan is het waarschijnlijker dat ie gaat komen

  8. Velibor

    Ik hoop het wel dattie komt maar transfervrij, dan snap ik niet dat zon leicester city hem niet haalt of een Tottenham Hotspurs ik noem maar wat.

  9. Iceman

    Marc haal hem binnen ga niet pietluttig doen over salaris plafond shit en ga niet lopen pielen met de prijs haal Klaas binnen. Maar ik denk niet dat het zal gebeuren.

  10. hackitjacki

    Waarom vervanger? Gewoon erbij! Milik blijven en Hunter komen! 2 goeie spitsen zoals het hoort bij een topclub!

  11. Mido

    Zal je zien halen ze natuurlijk die Colombiaan binnen!! loopt net niet zo slecht als pinokio!! pfff

  12. Super Ajax

    Is Huntelaar nu echt nog steeds zo goed? Gek maar ik twijfel hoor. Als er een jonge jongen doorbreekt ga je Klaas in principe niet op de bank zetten, dat wil hij echt niet. Dus je haalt problemen binnen.
    Van de Vaart is geen discussie, die loopt de komende mensen alleen maar in de weg want die moet je geen Heitinga rol geven.

    1. Super Ajax

      Gaat lekker met je duimpjes he 🙂 Moet je ook niet om vragen joh. Is geen facebook hier.

  13. hubert

    huntelaar beslist niet halen wel janssen van az en ook nog stuk jonger en daarna voor veel geld verkopen dus absoluut geen huntelaar denk eens na mensen

Comments are closed.