Ajax en Huntelaar wachten op groen licht Schalke’04

0911huntelaar

Klaas Jan Huntelaar irriteert zich steeds meer omdat hij nog niet weet wat zijn huidige werkgever, Schalke’04, met hem van plan is en de spits dus ook nog geen beslissing kan nemen over zijn toekomst. Huntelaar staat in de belangstelling van Ajax waar men steeds meer rekening begint te houden met een vertrek van de huidige spits Arek Milik.

Huntelaar heeft nog niets vernomen van Schalke en is momenteel de duurste speler in de selectie. Christian Heidel is de nieuwe technisch directeur maar is pas sinds woensdag begonnen aan zijn nieuwe baan. Ook de van FC Augsburg overgekomen trainer Weinzierl heeft nog niet laten weten of hij Huntelaar bij de selectie wil houden of de voorkeur geeft aan een jongere aanvaller. Huntelaar beschikt nog over een eenjarig contract bij de club uit Gelsenkirchen maar lijkt wel oren te hebben in een terugkeer naar Ajax. Volgens VI zal Ajax pas actie gaan ondernemen als Huntelaar definitief te horen krijgt dat hij mag uitzien naar een nieuwe werkgever.

Bron: VI

Related posts

49 Comments

          1. Remco425

            Hij heeeft al aangegeven dat hij weet dat hij flink moet inleveren als hij terugkomt en dat hij dat geen probleem vindt.

    1. De seijs

      Zolang er van alles geschreven en geroepen wordt hier is er dus niks zeker. Dus effe geen comentaar hier van mij.

        1. Niels1983

          Maar hebben wel veel meer doelpunten gemaakt dan de spitsen van de afgelopen jaren

      1. Litmanen

        VdVaart en Huntelaar. Is Ajax in een klap 30% sterker en meer ervaren. Laat Overmars nu eens een keer doorpakken!
        Van lullen er over worden we niet sterker.

        1. Geroldkohlen

          Litmanen laat raffie los die heeft zijn kans gehad hoeft nu ook niet meer terug te komen! als ze een klapper willen maken halen ze ziyech en hunter binnen!

          1. Velibor

            Volgens mij ook hoor,Huntelaar kan nog ff mee maar met VDV haal je volgens mij alleen nog maar gezeik in huis met alle respect voor wat ie bereikt heeft in het voetbal trouwens!

  1. Amoebe

    Dat zou nu echt mooi nieuws zijn.

    Ik zie het helemaal zitten….hoeft zichzelf niet meer te bewijzen dus kan zich volledig op Ajax richten ipv carrière plannen.

    Hij kan zeker nog een paar jaar mee.

  2. f-side64

    dan kan ziv het wel vergeten want zoals milik gister speelde staan ze niet in de rij voor arek

  3. dylan020

    Een echte ajacied als spits. Beter kan niet !! Nu maar blijven hopen dat hij komt

    1. BobbyHaarms

      Als ie komt hebben we alvast 1 kanon binnen. Hij is van harte welkom met zijn routine!

    1. Remco425

      Heeft hij zelf in ieder geval niet gezegd. Vorig jaar wel, maar zijn situatie is nu heel anders.

  4. ritchy

    samen met milik beide topscorers van de eredivisie en we spreken dan weer een woordje mee in Europa

  5. War

    Laten we ons nou niet blind staren, want een ieder weet, in het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst, al hoop ik natuurlijk van wel.

  6. bloedgroep AFCA

    wel fijn dat wij, lees ajax, in ieder geval zijn 2e keus zijn….heb hem er graag bij maar mag best ook een beetje eer en trots om in ons shirt te mogen spelen bij kijken

  7. Johan065

    Eerst tekenen dan geloof ik het pas. Dit niet de eerste keer dat het toch niet doorgaat.

  8. Ramon1

    Hoor sommige mensen zeggen hij is niet goed genoeg meer maar als die goeie ballen krijgt van zijkant en van de middenvelders word die echt wel topscorer van eredivisie we kunnen hem heel goed gebruiken ik hoop het

    1. BobbyHaarms

      Als Ajax zichzelf en zijn supporters serieus neemt met uitspraken over kanonnen e.d. zul je toch ook wel dit soort kanjers binnen moeten halen of minimaal een poging daartoe. Wesley Sneijder, Nigel de Jong en Maxwell zou ik ook graag zien terugkeren maar dat zou een sprookje zijn als dat lukt.

  9. PvL020

    Word wel een beetje gek van al die berichten van oud Ajacieden….. Of dat de verlossingen zijn ??? Maar is dat ook zo, ik denk van niet. Dan erbij denk ik ook niet dat ze zelf willen.

    1. BobbyHaarms

      Verlossers zijn het niet, daarvan hadden we er maar 1 🙂 Maar ze zijn wel bekend met de club en spelers als Huntelaar en Sneijder zijn zeker nog niet te oud. Het is ook een beetje de hoop van de supporters he, ze hebben een streepje voor omdat het Ajacieden zijn die terugkeren op het oude nest. Dan kan je bij de meesten al niet meer stuk, al was de terugkeer van Heitinga natuurlijk 1 grote flop.

  10. JCruijff

    Zivco gaat naar Rotterdam daar zitten ze te springen om een goede spits. Let maar op. Gaat net zo als met Vermeer

  11. Michel6172

    Idd hopen, Huntelaar zal een hele goede aanvulling zijn. Ik zeg, mooi man!!?

Comments are closed.