Oefeninterland Oranje ligt in 14e minuut stil

0324cruijff1947-2016

De oefeninterland die het Nederlands Elftal vanavond speelt in de Arena zal in de veertiende minuut worden stilgelegd, zo heeft de KNVB besloten na het overlijden van Johan Cruijff. Ook voorafgaand aan de wedstrijd zal er een minuut stilte in acht worden genomen voor de slachtoffers van de terreuraanslagen in België. De internationals zouden sowieso al met rouwbanden spelen vanwege de aanslagen in de Belgische stad. De KNVB roept tevens de amateurclubs op komend weekeinde op gepaste wijze aandacht te besteden aan het overlijden van Cruijff.

Bron: De Telegraaf

Related posts

14 Comments

 1. BobbyHaarms

  Mijn hart huilt. Respect ook voor al die clubs die hier aan mee gaan doen, ja ook die uit die ene andere stad…voor Johan. ❌❌❌

  1. De seijs

   Hoop dat dit de meeste tv kijkers ooit wordt. Zou dan een heel mooi record voor Johan Cruyff zijn.Rip verlosser

  2. nick-afca95

   Niet alleen mijn hart… Inderdaad een mooi gebaar van de andere clubs. Ik ga er vanuit dat er ook iets moois gedaan word tijdens Ajax-PEC.

 2. Remco425

  Gebeurde gisteren tijdens de oefenwedstrijd van Feyenoord in de Kuip tegen Sparta ook. Kippenvel en prachtig hoe ook daar Johan Cruijff geeerd werd.

 3. Hika77

  Het feit dat zoveel clubs een eerbetoon doen geeft maar aan hoe groot die was als speler en als mens.

 4. ajacied078

  een wedstrijd tegen barca als afscheid zou ik wel mooi vinden. in de shirts van 71. met oude logo. en dan na de wedstrijd de naam van de arena omdopen tot cruyff stadium.

  1. FdB=Ajax

   De gemeente Amsterdam is al in overleg met aandeelhouders. Als niemand moeilijk gaat doen, heet ons stadion binnenkort het Johan Cruijff Stadion 🙂

Comments are closed.