Kuipers fluit zondag topper in Eindhoven

1027bjornkuipers

Björn Kuipers is door de KNVB aangewezen als arbiter bij de competitiewedstrijd van aanstaande zondag tussen PSV en Ajax. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Zeinstra en Van Roekel. Vierde official is Higler. De topper in Eindhoven begint zondag om 16:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

38 Comments

      1. De Ajacied

        Björn is de beste scheidsrechter die we hebben, nooit begrepen dat hij de pot Fey-Ajax niet heeft gefloten,
        Hopelijk is het een mooie pot voetbal zonder te veel gezeik, en 3 punten mee naar Amsterdam !!!!
        ???

        1. Ajax nr 1

          1-0 achter. Het spelletje is het zelfde als van de hoofdmacht. Balletje breed balletje terug. Jongens ga je eigen spelletje spelen anders krijg je op je reet.

      1. Remco425

        Klopt. Ook Kuipers is vaak niet foutloos, maar het risico is bij hem kleiner, want hij is wel de beste de we hebben.

  1. AFCA my World

    Hier kan de titelstrijd beslist worden dus dan krijg je de beste scheidsrechter . (Dat is logisch ?)

  2. Ajax nr 1

    Ik hoop echt dat Kuipers de wedstrijd van zijn leven zal fluiten. Anders horen of zeggen we weer dat we niet terecht verloren hebben. De Boer zal zijn praatje alweer klaar hebben(de herhaling van afgelopen 100 weken). Ik denk echt dat dit een verloren seizoen is en het zal onder de Boer nooit veranderen. Ik hoop dat Ajax wint maar denk het niet.

    1. De Ajacied

      Lozer ben je zeg,
      Heb GVD vertrouwen in de mooiste club van Nederland, ons aller Ajax
      We pakken in Lampegat
      3 punten en de titel.
      Let op mijn woorden
      ⭐️⭐️⭐️

      1. Ajax nr 1

        Haha lozer zeg de ajacied. Vertrouwen is weg! Misschien volgend seizoen weer als alles volgens planning loopt. Ajax is ook mijn club. Maar ik ben gewend dat je als club beter wilt worden maar we staan al jaren stil. Lozer je zal het zondag meemaken.

          1. Ajax nr 1

            Ik hoop echt dat ze winnen Ajacied maar wat ik al zei. Ik ben totaal het vertrouwen in de Boer kwijt en zal echt blij zijn als er een andere trainer +staf zal zijn. Maar het zal wel weer niet want de zakkenvullers en vriendjes blijven lekker zitten waar ze zitten. Ja Ajacied dit is ook Ajax en daar sta ik als echte supporter niet achter.

    2. Rene1964

      Ik denk dat we dik gaan verliezen. Wellicht dat PSV ‘zware’ benen heeft. Dus 100% tempo vanaf minuut 1. Kapot spelen dus, maar de realiteit zal wel weer voorzichtigheid troef zijn. Balletje breed. Geen centje pijn voor declameren dus 🙁

    1. BobbyHaarms

      Daar ben ik ook bang voor f-side64. Maar ze hebben zondag de ultieme kans op revanche. En wie er fluit maakt geen fluit uit, gewoon zorgen dat je op alle fronten beter bent dan je tegenstander.

        1. Remco425

          Nee maar het was wel een cruciaal moment zo een week voor de topper. Of je dan boven of onder ze staat maakt voor de druk een wereld van verschil.

  3. vanzanten

    Ik zit naar onze jongens tegen Chelsea te kijken en denk dat we zondag beter deze jongens naar Eindhoven kunnen sturen dan het eerste.

  4. Jeroen-AFCA

    Wel beste scheids maar vorig jaar in de arena bij 1-1 stand speelt ie cruciale rol moest ie op de stip en bij PSV -fey afgelopen jaar hetzelfde hopelijk fluit ie zondag beter of sterker nog gewoon zorgen dat we winnen bazoer met een droge knal?

  5. afcadeluxe

    mooi verlenging in madrid hoop dat lampekappen er in de 119minuut uitvliegen,moe en moraal naar de klote?

          1. Ajax nr 1

            Nu sorry weer hoor. Ik als echte Ajacied moet nu echt bekennen dat ik een leuke spannende wedstrijd heb gezien. Maar ik heb ook het spel van psv gezien. Ik heb ook gezien dat psv veeeel verder is dan ons Ajax. Ja sorry maar dat mij pijn heel veel pijn. Maar sommige willen het gewoon niet zien. Ik vind het ook jammer dat ik een voetballiefhebber ben en het jammer vind dat er een Nederlandse club uitgeschakeld is. Als 010 het had geweest was het een ander verhaal die gun ik helemaal niets. Alleen ellende zou ik die club gunnen. Sorry voor mijn gedachten.

    1. Remco425

      Er zitten bijna 5 dagen tussen, die zullen echt niet moe zijn. Eerder vol zelfvertrouwen nu, toch 2x Atletico op 0-0 weten te houden. Had ze liever al na 30 min op 3-0 achter gezien en ze een flinke deuk in hun zelfvertrouwen hadden opgelopen.

  6. Mauheb

    Welke scheids dan ook, daar mag het gewoon niet van afhangen, we gaan dik verliezen, vertrouwen is nergens op gebaseerd, gezien de afgelopen jaren! “Dit zegt een Ajacied al 40jaar” maar het verschil is nu toch echt te groot met die rotlampe, beter beleid, betere aankopen, bijna geen miskopen, beter bestuur, geen beurs genoteerd bedrijf! Met pijn in mijn Ajax hart, is dit wat ik concludeer. Hoop natuurlijk op een goed resultaat, maar verwacht er niet veel van.

Comments are closed.