Selectie voor duel met Rapid Wien, Fischer erbij, Andersen ontbreekt

opstelling_ajax

Frank de Boer heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd van aanstaande woensdag tegen Rapid Wien. Lucas Andersen is buiten de selectie gelaten en blijft achter in Amsterdam samen met Mike van der Hoorn die geschorst is. Viktor Fischer zit wel bij de selectie. Rapid Wien – Ajax begint woensdagavond om 21:05 uur.

Selectie Ajax:
Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, John Heitinga, Riechedly Bazoer, Viktor Fischer, Daley Sinkgraven, Arek Milik, Davy Klaassen, Amin Younes, Yaya Sanogo, Lasse Schöne, Anwar El Ghazi, Jairo Riedewald, Kenny Tete, Nick Viergever, Nemanja Gudelj, Diederik Boer, Mitchell Dijks

Bron: Ajax.nl

Related posts

35 Comments

  1. Didron

    Goede zaak!!! VLAMMEN jongens!!! Speel ze helemaal zoek en neem een mooie overwinning mee naar Amsterdam!!! Heb er alle vertrouwen in!!

    1. FdB=Ajax

      Fischer………Milik……….ElGhazi
      ………………………………………………
      ………….……Klaassen………………..
      …..…..Gudelj………….Bazoer……….
      ………………………………………………
      Dijks…Heitinga…Veltman…Tete
      ………………………………………………
      ……………….Cillessen………………..

      Zoiets?

  2. ajaxpers

    Ik vind dat we Sereo moeten houden. Balaanname, snelheid, wendbaarheid, goede mentaliteit, intelligent, overzicht in het spel, doorzettingsvermogen etc.

    1. BobbyHaarms

      Ben ik het mee eens, die ga je meer missen dan onze Deense grasspriet Andersen

      1. Didron

        Ja, begreep van Frank de Boer dat er windkracht 4 zal zijn aanstaande woensdag. Hij was bang dat Andersen dan weg waait.. Verstandig dat hij hem in Amsterdam achterlaat!! 😉 🙂 :p

  3. Mokum76

    Nu dan ook allemaal vanaf het eerste fluitsignaal er vol op! Geen komt-wel-goed mentaliteit, maar allemaal 200% geven! Laat ons zien dat jullie echt de CL in moeten!! WZAWZDB

  4. Mooi

    De opstelling maken wordt best moeilijk,want het is nog te wisselvallig en de basis heb ik nog niet gezien maar we gaan er voor.

  5. Litmanen

    Ik hoop dat hij ze er. bovenop zal laten knallen. Geen gedraal achterin, meteen de diepte zoeken.

  6. BobbyHaarms

    Ik hoop trouwens een ander Ajax te zien dan de afgelopen weken..woensdag dus een supergemotiveerd Ajax wat op alle fronten laat zien dat er tegen ons niks, maar dan ook niks te halen valt!

  7. Didron

    Mooi dat Viktor dus wel mee is!! Aangezien het andere topic van vandaag aangaf dat hij een vraagteken was. Hopen op speelminuten voor hem!!!

  8. quadsboy

    Op papier is die het een gewonen wedstrijd nu in het echte nog. Maar dat gaan onze boys ook doen

  9. Rene1964

    Toch, als je de selectie ziet, is het een veredeld jeugd elftal. Ik heb mijn bedenkingen bij zo’n selectie. Daarbij komt dat DE ervaring die we hebben, niet eens meedoen (Schöne en Heitinga).

  10. Rene1964

    Sanogo heeft volgens mij een trainingsachterstand, Fischer is een vraagteken. Tja, hopen dat Rapid niet teveel heeft geleerd van Salzburg.

  11. Litmanen

    Snap alleen niet dat hij meldt dat Andersen bij de selectie zit. Over Serrero heeft hij het helemaal niet. Die heb ik een stuk hoger zitten dan Andersen, of is hij de nieuwe Boilesen van De Boer?

      1. Litmanen

        Als hij Andersen dan voorlopig maar steeds laat afvallen. Alles aan die jongen doet me aan vorig seizoen denken.

  12. Royb020

    Ik heb er volle vertrouwen in!! Lekker knallen jongens!!! En volgend week in eigen huis dat word een mooi feestje!!

  13. Beer van de Meer

    Gaat een leuke pot worden. Eerste helft een aandringend maar niets afdwingend Rapid Wien. Tweede helft 2 doelpunten van ons aller Ajax. Een degelijke en overtuigende overwinning.

Comments are closed.