Saint Etienne – Ajax live op Fox Sports 1

0721saintetienne-ajax

Ajax speelt vanavond in het Franse Valence de oefenwedstrijd tegen Saint Etienne. Voor de ploeg van Frank de Boer opnieuw een test in aanloop naar de wedstrijden in de voorronde van de Champions League tegen Rapid Wien. De wedstrijd in Valence begint vanavond om 19:30 uur en is live te volgen op Fox Sports 1.

Bron: Fox Sports

Related posts

93 Comments

  1. paullus

    We gaan er weer voor zitten
    en nu graag eens wat voorzetten van zowel links als rechts
    Anders word het voor deze spits het zelfde verhaal als dat met de IJslander

    1. toon61

      inderdaad daar ben ik ook benieuwd naar ,als er geen voorzetten komen hadden ze beter die ijslander kunnen houden ,

  2. -buitenkantje rechts-

    Yep..kanaal 421 om 19.30.. Ben erg benieuwd naar de nieuwe aanwinsten!

  3. Didron

    Ik ben ook zeer benieuwd! Hoop dat onze jongens een mooie en goede pot spelen, met een mooi eindresultaat!

      1. BobbyHaarms

        Ja absoluut! Wanneer komen er weer eens acties voor de terugkeer van onze ouwe? Shirts zijn best mooi hoor tegenwoordig, maar puur vanwege die verkrachte tuinsmurf met z’n 11 lijntjes geef ik er geen stuiver aan uit!

        1. Didron

          Ik hoop dat het bestuur eens gaat luisteren naar zijn fans!! We lopen met het leeuwendeel van de fans al jaaaaren te zeggen (smeken) dat het oude logo terug moet komen!!

          1. BobbyHaarms

            Luisteren doen ze al jaren niet meer Didron, het enige wat telt is dat je je portemonnee trekt..alles oppotten, zoals het een Jood betaamt

          2. Didron

            Helaas wel, Bobby, helaas wel………. Toch moeten we de acties en verzoeken betreffende het oude logo volhouden!!!

          3. BobbyHaarms

            Denk dat de acties maar eens wat harder moeten worden…zou mooi zijn als Sjakie en Johan als grootste successymbolen uit het verleden zich opwerpen als ambassadeur voor de terugkeer van ons echte logo

          4. Mr Ajax

            Ja dat zou prachtig zijn, heb nooit iets in die 11 lijntjes gezien, abstracte manier van een logo verkrachten dat dan weer wel

  4. -buitenkantje rechts-

    Heb je gelijk in..zo gaat het bij Ajax.. Maar bedenk eens wat je met €40 miljoen kunt doen!

    Haal als vervanger Padt of Hahn.. Sam Larsson voor links buiten.. En die Sisto voor de rechtsbuiten.. Hou je je nog geld over!

    1. Didron

      Zo, echt wel!!!!! 🙂 🙂 Maar ben benieuwd of ‘Dagobert’ dat wel wil… Hij houdt zijn centjes liever in zijn geldpakhuis 🙁 🙁

    2. Rene1964

      Welja, koop er meteen een derde elftal bij ! ON: 40 mln zal ook wel een utopie blijken, maar ik laat me verrassen. Padt lijkt me idd een goede stand-in.

    3. 040-Ajacied

      Padt had afgelopen jaar een slechter reddingspercentage dan onze eigen Mickey.. Die kakkerlak hetzelfde.. Dus waarom geld uitgeven aan een van die 2 als we Mickey hebben??

    1. Didron

      Haha, zou mooi zijn!
      Als Jasper dan toch weg ‘moet…’, dan maar voor de absolute hoofdprijs!!
      Uiteraard hoop ik VURIG dat Jasper blijft, maar laat ManU en Real maar tegen elkaar op bieden!!!
      Maar hopelijk blijft Jasper nog een jaar!!

  5. Slingertje.

    Het is wat verwarrend want hier staat dat de wedstrijd om 19.30 uur komt maar op Fox Sports staat 20.25 uur. Dus wat is nu het goede tijdstip?

  6. Didron

    Nou… zeg het maar: Wat gaat het worden vandaag??? Persoonlijk denk ik een 1-3 overwinning!

    1. BobbyHaarms

      Ik denk 1-2 Ajax..bij een stand van 1-1 krijgen die Fransen een strafschop. Maar wat denk je? Voor het eerst sinds mensenheugenis stopt Cillessen de strafschop!! 88e minuut…strafschop Ajax! Millik legt aan, maar wordt vriendelijk doch dringend verzocht even plaats te maken voor (je raadt het nooit)………..Jasper Cillessen! Onze sluitpost legt aan en…scoort de 1-2!!! Zo, de transferwaarde is intussen gestegen naar 68 miljoen 🙂

        1. BobbyHaarms

          Noem het een ouderdomsslaapje BR…soms kunnen dromen best prettig zijn haha

  7. Didron

    Opstelling: Cillessen – Tete, Veltman, Riedewald, Dijks – Bazoer, Klaassen, Sinkgraven – El Ghazi, Milik,Younes

  8. BobbyHaarms

    Ik zag het ja…heel jammer dat Gudelj alweer niet is opgesteld?! Ben razend benieuwd naar die jongen en hoe ie het doet!

    1. Litmanen

      heb al eerder gezegd, De Boer kiest voor dit middenveld. Als dat zo blijft had hij Gudelj beter niet kunnen kopen. Had hij wat meer voor een spits over gehad.
      Pfff vraag me toch echt af wanneer meer supporters Gudelj willen zien spelen.

      1. BobbyHaarms

        We gaan het nu zien Litmanen…eindelijk! 2e helft trouwens stuk slechter dan de eerste..

    1. BobbyHaarms

      Valt idd tegen..hopelijk vindt ie snel zijn draai want veel beter hebben we momenteel nog niet als spits

  9. BobbyHaarms

    Ik ben blij verrast tot nu toe! Dat Duitse enkelbijtertje en Sinkgraven zijn lekker dreigend…dit voelt goed!

  10. Ajax nr 1

    Nou als je volgende week opk zo voetbalt dan heb je echt een probleem. Rapid is een heel stuk sterker dan dit Saint Etienne. Ik vind het nog steeds niet goed misschien de 2e helft.

    1. AjaxBarcelona

      Ze zijn wel 5e geworden in een sterkere competitie dan de Oostenrijkse en Nederlandse

      1. Ajax nr 1

        Pfff Barcelona toch hou eens op met je ze zijn 5e geworden. Wij moeten CL halen wat kan mij het nou schelen dat dit clubje 5e geworden is. Je praat over een topclub die CL moet halen.

        1. AjaxBarcelona

          Droplul jij zegt dat RApid uit de Oostenrijkse competitie sterker is dan saint etienne. Wie heeft er hier nu de ballen verstand van voetbal. Maar, als dat pffff vindt, goed, bij deze op negeer.

          1. Ajax nr 1

            Droplul?? Praat je weer tegen jezelf !!Als je niet tegen drank of drugs kan moet je het niet nemen.

    2. Widi

      Hoezo is Rapid Wien een heel stuk sterker? Waar baseer je dat op? Is die bewering misschien alleen gestoeld op jouw verlangen om met Ajax het hoofdtoernooi te bereiken?

      1. Ajax nr 1

        Ik heb helemaal geen zin om dat allemaal uit te leggen. Je zal het zien volgende week.

  11. BobbyHaarms

    Ik blijf positief. Younes laat leuke dingen zien, Sinkgraven idem. Uiteraard is dit nog lang niet het niveau waar we heen willen…nee moeten zelfs.. Maar laten we eerst volgende week afwachten, dan mag je pas echt oordelen..al ben ik zeker wel van mening dat je nu niet twee, maar ELF supergemotiveerde spelers in het veld zou moeten zien.

  12. Ajax nr 1

    Bedankt Bobby scheelt een hoop werk. Positief moet je zeker blijven maar het is moeilijk.

    1. BobbyHaarms

      Ben ik helemaal met je eens Ajax nr 1, de 2e helft is bedroevend tot nu toe. Houden ons maar vast aan het gegeven dat Ajax in de CL meestal sterk voor de dag komt..

      1. Ajax nr 1

        Het is echt droevig ik zie niets positiefs. Echt het wordt een seizoen zonder CL en europacup voetbal ben ik bang voor.

  13. Max113396

    Ajax speelt geen goeie wedstrijd, jammer had er veel van verwacht zeker met het oog op volgende week, want dan moeten ze er staan. Paar jongens gezien die weer aardig stonden te spelen ; Klaassen, Riedewald, Dijks, Sinkgraven. De rest slappe hap. Hopen dat het volgende week beter is, want we moeten die CL halen!

  14. toon61

    En we dromen mooi verder ,het was weer niet hoogstaand , een paar licht puntjes , maar je wint er geen wetstrijd mee .
    Cl gaat het niet worden met zo,n spelers

  15. afca74

    drama weer slechte voorhnative alles is zeer matig hoop dat ze toch beter gaan ballen want hiermee wordt je echt geen kampioen.

  16. 040-Ajacied

    K#tboeren hengelen zo weer de nodige ervaring binnen met Hector Moreno… Mr. Netto blijft maar op z’n portemonnee zitten, pffff

  17. Hika77

    Beter dit dan 4-0 winnen. Nu kan je nog sleutelen en kijken waar de pijnpunten zitten. Volgens mij zijn daar vriendschappelijke wedstrijden voor..

  18. Laurenss08

    Nou Ajax kom op hopelijk beter spel en geluk tegen rapid wien want als het daar mis gaat gaan er veel spullen stuk in huis

  19. BobbyHaarms

    Lee Towers?? En verder ben je wel helemaal gezond met zo’n naam hier op het forum?

    1. Didron

      Heb helaas niks gezien, had zelf een training… Helaas verloren, en aan de reacties te zien is er helaas nog wel wat werk aan de winkel! Ik troost me met de gedachte dat ons aller Ajax in Wenen gaat winnen en in de ArenA rollen we ze op!!! WZAWZDB (maar vandaag helaas even niet…)

  20. -buitenkantje rechts-

    Ik vond de verdediging goed staan. Hoewelg Tete het moeilijk had vanavond. Dijks verdedigend sterk. Veldman prima, Riedewald een voldoende. Bracht wat te weinig. Heb voor hem liever Heitinga staan. Stuk meer ervaring en gedrevenheid.
    Middenveld redelijk. Sinkgraven probeert naar voren te spelen. Wisselt goede acties af met fouten. Bazoer redelijk/goed moet meer extra’s brengen, meer gevaar stichten. Klaassen redelijk.. Gevaarlijk voor de goal. Moet teveel km maken.
    Voorhoede zwak/onvoldoende. Echt zorgwekkend hoe weinig Milik in balbezit komt en hoe weinig in scoringspositie. Niet één keer deze wedstrijd in kansrijke positie. Younes vind ik te licht. Sorry, 1 x zijn tegenstander voorbij in de hele wedstrijd is te weinig. Startsnelheid is hoog, maar kan daarna niet doorversnellen. El Ghazi voldoende/ goed.. Kwam een paar keer zijn tegenstander voorbij. Toch de voortzetting daarna niet altijd gelukkig. Voorzetten die te ver zijn, te scherp of net niet aan komen.

    Ik maak me vooral zorgen over het aantal kansen die gecreëerd worden. Veel te weinig! Zie ook weinig tot geen positiewisselingen. Voorspelbaar. Veel hetzelfde voetbal van afgelopen seizoen met wat meer dieptepassen die vaak niet aankomen. Wat is er gebeurd met het 1x raken??!! Balsnelheid is veel te langzaam!

    De tegengoal was trouwens houdbaar. Net als de 2e goal van Wolfsburg..

    1. BobbyHaarms

      Toch benieuwd wat Cruijff hiervan vindt en hoe hij dit ziet? 1e helft vond ik niet eens zo slecht, maar de 2e helft vond ik bedroevend..nog een hoop werk aan de winkel in een zeer korte tijd..

  21. LeroyT

    Goal was gewoon een foutje van cilissen. Die staat gewoon te ver voor ze goal. Echter is het ook zo dat de speler vrij mag schieten zonder dat er iemand in de baan staat.

  22. paullus

    Als we geen cl gaan spelen
    Verdwijnt het krediet van de boer ook als sneeuw voor de zon
    Ik persoonlijk zal er niet rouwig om zijn
    Want nu zie je weer geen verbeteringen
    We gaan Zo weer op de zelfde voet verder

    1. BobbyHaarms

      Ik denk dat het niet halen van de CL nog wel eens het begin kan zijn van een zooitje onrust…de druk neemt toe, ook bij de spelers

      1. Toppertje

        Waarom onrust? Het halen van de CL via voorrondes is voor een NLse club vrijwel onmogelijk. 1e ronde kan nog kaar daarna komen vrijwel alleen clubs die veel hoger op de internationale ladder staan. Echte test wordt gewoon de competitie. Daarin moet het kwalitatief gewoon veel beter dan in de afgelopen jaren. In dat opzicht is het beter om het team van nu te beoordelen of het daartoe in staat is. Hoe teleurgesteld we ook zullen zijn als we geen CL spelen.

  23. Didron

    Heb helaas niks gezien, had zelf een training… Helaas verloren, en aan de reacties te zien is er helaas nog wel wat werk aan de winkel! Ik troost me met de gedachte dat ons aller Ajax in Wenen gaat winnen en in de ArenA rollen we ze op!!! WZAWZDB (maar vandaag helaas even niet…)

  24. Didron

    Gewoon even een ‘gek’ idee: “Laten we met z’n allen een ACHTER ons aller Ajax staan, i.p.v. zoveel te ZEIKEN, ZEUREN en ZANIKEN”!! Gewoon een ‘gek’ idee… Ik denk dat de jongens in het veld daar MEER aan hebben!!! En buiten bovenstaande: het is nog steeds een OEFENwedstrijd!!! Dan MOGEN dingen nog fout gaan, dingen uitgeprobeerd worden en nog niet helemaal lopen zoals we graag zouden zien!!

    1. Ajax nr 1

      Gewoon even een ‘gek’ idee. Als heel Ajax nu eens even achter zijn Supporters zouden gaan willen staan in de vorm van inzet,trots,vechtlust,beleving enz dan hoeven hun trouwe supporters niet te zeuren te zaniken te zeiken maar kunnen ze trots en achter hun club blijven staan. Leuk voor de spelers en staf maar nog leuker voor de trouwe supporter die er elke week maar weer is. In goede en slechte tijden. :-)) hup naar de volgende wedstrijd en hopen dat die weer beter is dan de vorige. Duimen maar weer.

Comments are closed.