Nieuwelingen Sanogo en Younes stemmen De Boer tevreden

0703spijkerman_deboer

Ajax heeft zich versterkt met Yaya Sanogo en Amin Younes en dat stemt trainer Frank de Boer tevreden, al snapt hij ook de twijfel bij de achterban die graag een grote naam richting de Amsterdam Arena hadden zien komen.

‘Het is de realiteit waar we momenteel met Ajax staan en een ieder weet dat wij geen miljoenen meer uitgeven aan dure spelers. Sanogo is in onze ogen een speler die bij Ajax past en ons versterkt. Wij hebben uitgebreid met Arsenal-trainer Wenger gesproken en ook hij heeft aangegeven dat Sanogo over kwaliteiten beschikt maar dat de stap naar de Premier League nog iets te vroeg komt.  Wij denken dat hij in de eredivisie weer de juiste richting op kan gaan: naar de top’.

Met Younes hebben wij een buitenspeler die uit het niets mensen kan passeren. Er zijn, vooral als een tegenstander heel compact speelt, wel eens wedstrijden dat je dat soort types nodig hebt. Met Kishna hebben wij zo’n type speler maar wij houden rekening met een vertrek van hem. Ik snap de twijfel bij de fans maar wij zijn overtuigd dat zij dit Ajax beter maken’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

20 Comments

  1. Didron

    Welkom heren!!!
    Ik hoop dat jullie ons aller AFC Ajax gaan verblijden met een hoop mooie acties en een hoop goals!!

  2. Ajax nr 1

    Nou ik merk wel dat FdB snel tevreden is maar zal het ons Ajax verder brengen als afgelopen seizoen. Ik ben benieuwd hoe ze vanavond spelen.

  3. Oosterse Ajacied

    Ik heb er een goed gevoel bij. Natuurlijk is het afwachten hoe koopclub PSV het gaat doen, maar wij zijn weer aan de beurt om kampioen te worden! 🙂

  4. BobbyHaarms

    Ik heb er ondanks het dramatische vorige seizoen vertrouwen in dat het dit seizoen beter gaat en dat deze 2 spelers goed beoordeeld zijn door de technische staf..zeer benieuwd naar vanavond en hoe er gespeeld gaat worden, seizoen kan me niet vlot genoeg beginnen!!

  5. BobbyHaarms

    Dat hebben we vaker gezegd met mindere tegenstanders. Gewoon vol erop en vooral NIET onderschatten anders heeft Ajax met elke tegenstander problemen!

  6. pietprecies

    Dat FdB en overmars er vertrouwen in hebben dat deze twee Ajax beter maken geeft mij nou nog niet bepaald een overtuigd gevoel. Ook die Sanogo, ja leuk dat Wenger dat zegt maar dat zei morten olsen ook over zimling…

  7. ajax2theBone

    mee eens idd. eerst maar afwachten. en had toch nogsteeds graag een goeie verdediger erbij gehad ipv vd hoorn

Comments are closed.