‘Padt op schaduwlijst bij eventueel vertrek Cillessen’

0702padt

Sergio Padt keert mogelijk terug naar Ajax mocht Jasper Cillessen alsnog worden verkocht. De naam van Cillessen valt momenteel vaak in de Britse media waarbij de doelman naast Manchester United ook in de belangstelling zou staan van Tottenham Hotspur.

Ajax heeft inmiddels een schaduwlijst opgesteld en daarmee lijkt het een signaal af te geven dat de huidige reservekeepers Boer, Onana en Van der Hart nog niet in staat zijn om Cillessen bij een eventueel vertrek te vervangen. Padt doorliep de jeugdopleiding van Ajax waar hij in 2010 vertrok en kwam via Go Ahead Eagles en AA Gent bij zijn huidige werkgever FC Groningen terecht waar hij een constant seizoen draaide.

Bron: VI
Foto: Proshots/Ronald Bonestroo

Related posts

58 Comments

    1. PvL020

      Zou je wel kunnen betalen met de vraagprijs van Cillessen, maar ben er bang voor.

    2. ajax 4-life

      … louis van gaal ga ergens anders spelers kopen blijf van ons ajax af. cillessen blijf nog maar een jaar of 2 bij ajax en dan een buitenlandse avontuur. maar nu nog niet eerst ff ajax europees laten schitteren door ons doel te verdedigen. CILLESSEN BLIJF NOG WE HEBBEN JE NODIG ALS WE EUROPEES WILLEN OVERLEVEN!!!!

    3. elfje

      Als jasper weg gaat hoop het niet haal castro van Heracles hij is een koele kikker en heeft goede reflexen

  1. Royb020

    Halen deze man!!! Ik vind het een goede keeper!! En Ajax is ook zijn thuis!!!

  2. dickst14

    krul is niet echt een meevoetballende keeper vind ik. Als Hahn niet mogelijk is, dan Padt maar.

      1. Velibor

        Poepoe hoeveel penalty’s krijgt Ajax tegen? Lijkt mij beter om die Padt terug te halen en anders gewoon een keeper uit de opleiding te halen die is toch zo geweldig? Dus wat let je?

  3. matti2002

    Ik had hem nog niet gehoord over een eventuele transfer. Goede keeper.

  4. WezepAFCA

    Geloof dat cillessen persoonlijk nog niet toe is aan een buitenlands avontuur! Hoop dat ze hem kunnen houden hier!

  5. koensiemerink

    ik vind dat krul niet echt een meespelende keeper voor ajax is ik zal ook voor krul gaan maar als padt zal worden vind ik het ook prima

  6. Ajacied1996

    Neeee joh geen Padt! Haal dan een ervaren keeper Michel Vorm ofzo speelt toch nooit bij Spurs

  7. Ajacied1996

    Of die Ryan van Club Brugge schijnt ook wel een goeie te zijn. Heeft ook veel ervaring! Keepte nog tegen Nederland op het WK.

    1. dickst14

      Vermeer??? die heeft ajax maar een punt of 15 gekost in 10 wedstrijden voordat ie gepasseerd werd door Cillissen.

  8. Geroldkohlen

    vorm of krul gewoon dat zijn zowiezo keepers die weten hoe het is om Internationale wedstrijden te spelen dan ga je padt toch niet halen je kan padt alleen halen voor als 2de keeper eventueel maar Europees gezien moet je gewoon vorm of krul halen!

  9. rebel62

    Sergio padt is een uitstekende keeper,het Ajax verleden telt ook mee. Ook van der sar heeft tijd nodig gehad om goed te worden , net als Cilissen en Vermeer elke keeper heeft een zwak punt kijken naar zijn sterke punten is belangrijker aan de zwakke punten hard werken.

  10. Coenie

    Volgens mij kan je dan net zo goed Boer in het doel zetten. Dat was bij Pec een zeer betrouwbare sluitpost. Echtwaar…. Ik wil deze berichtgeving gewoon niet lezen, zeker niet als nu ook al Tottenham Hotspur genoemd wordt. Schijtziek wordt ik van die engelse competitie! Bah!

    1. FrankiC

      Neeee, niet Boer. Ik zie er nog 4 ingaan tegen Vitesse. Nergens grote schuld aan maar Cillessen had er wel 2 van gepakt. Een keeper moet punten pakken en rust geven. Bizot zou kunnen.

  11. Afca tino

    Doe dan maar bizot komt ook uit Ajax opleiding en was 2 seizoenen geleden iets beter bij Groningen dan Padt afgelopen seizoen

  12. Coenie

    Kom op! Als ik al die reacties lees zijn we al afscheid aan het nemen van Cillessen! Alle namen die genoemd worden zijn minder dan onze eerste doelman. Padt, Bizot, Ruiter, Hahn. Diederik Boer kan ook wel in dat rijtje (en die hebben we al in huis. Supporters laat je horen aan Jasper Cillessen dat hij (nog) niet weg mag ! We laten onze beste speler van het vorige seizoen toch niet zo maar afpakken door een of andere miljonair die een Engels, Frans of Spaans voetbal clubje bezit? Wij willen allemaal dat Ajax weer mee telt in Europa, dan kan je niet elk jaar je beste spelers verkopen. Elke aandeelhouder moet ook inzien dat een succesvol Ajax meer oplevert dan wat het aandeel nu doet. AKTIE: “CILLESSEN WE KUNNEN JE NIET MISSEN!”

    1. BobbyHaarms

      100%mee eens, opmuggen met die wandelende geesten die in een kreeft veranderen bij het eerste zonnestraaltje!

      1. BobbyHaarms

        En ook al komen ze uit Verweggistan, Cillessen heeft toch duidelijk aangegeven te zullen blijven? Wat het waard is blijft afwachten maar het wordt nu eens tijd om de vruchten te plukken van je goede spelers ipv ze na 1 goed seizoen al te verpatsen. Al is Ajax tegenwoordig meer een kil bedrijf dan een warme club, je moet ook eens een keer naar je eigen supporters kijken ipv alleen maar naar die witte boordenmafia anders komt er echt nooit schot in die lange weg terug naar de top!

        1. Coenie

          De zogeheten “witte-boorden maffia” heeft liever 1 euro op het winst gevende aandeel dan een jaar investeren en vervolgens 10 euro per aandeel vangen.

        2. -buitenkantje rechts-

          Beslissing over de transfer ligt bij Jasper Cillesen..aanbod komt van Manchester United.. Snap jouw hele witte boorden maffia verhaal niet.

          1. BobbyHaarms

            De aandeelhouders. En natuurlijk ligt de beslissing bij Jasper, en daarom denk ik toch dat hij gewoon blijft

    2. -buitenkantje rechts-

      Niet eens.. Cillesen als keeper is zeker te vervangen met gelijkwaardige alternatieven.. Zeker voor het geld dat je krijgt.

      1. Remco425

        ik kan er ook geen 1 noemen die ook nog eens in nederland zou willen spelen. Alle alternatieven zijn minder dan Jasper.

  13. Remco425

    Padt is een goede keeper en kan een hele goede worden. Maar ik vraag me af of hij komend seizoen er al klaar voor zou zijn 1e keeper van Ajax te worden.

  14. motorron

    Wat is er mis met Diederik Boer, routine, positieve instelling en best goeie keeper.

  15. Litmanen

    Vierde poging op deze geweldige app:
    Uitstekende rustige keeper met uitstraling. Ik noemde hem vanaf het begin toen de geruchten over Cilesen in de Engelse pers verschenen.
    Ajaxopleiding en niet zo’n zenuwenlijer als Vermeer of Hahn.

    En laat Van Gaal de eerste 20 jaar wegblijven als hij Cillesen ophaalt voor 30 miljoen (laat hem asjeblieft niet voor minder gaan). Wat een ongelooflijke klootzak dat hij nu voor de tweede keer in zijn carrière Ajax spelers weghaalt voor zijn nieuwe club.

    1. -buitenkantje rechts-

      Van Gaal verzamelt altijd ja-knikkers om zich heen.. Duldt geen tegenspraak..

  16. alex

    Jurjus van de graafschap die jongen heb in de playoffs lekker staan keepen en vooral tegen volendam

  17. Litmanen

    Ten eerste is het een keeper die veel te onrustig is en dat kunnen we komend jaar echt niet gebruiken, ten tweede is het iemand die in dienst is van 010 en Van Geel is slimmer dan Overmars dus ze laten hem niet naar Ajax gaan.

  18. Joeguh9

    Krul is sowieso geen optie! Die verdient in Newcastle veel meer, die lacht om Ajax salarissen.

  19. BobbyHaarms

    Dat is een feit Joeguh9, maar de uitstraling van Ajax is onbetaalbaar

  20. ajax 4-life

    … louis van gaal ga ergens anders clubs leeg kopen blijf van ons ajax af. Cillessen blijf nog maar een jaar of 2 bij ajax en dan een buitenlandse avontuur. maar nu nog niet eerst ff ajax europees laten schitteren door ons doel te verdedigen. CILLESSEN BLIJF NOG WE HEBBEN JE NODIG ALS WE OP EUROPEES NIVEAU WILLEN SCHITTEREN!!!!

  21. Johndevlam

    Als een speler als Jasper Cillessen al 4 jaar bij Ajax zit en er wordt 28 miljoen geboden voor een keeper zou ik hem altijd verkopen. Deze waarde gaat hij niet meer krijgen. Ik vindt dat spelers sowieso binnen 4 jaar een transfer moeten maken. Als ze er langer zitten wordt de waarde van de speler alleen maar minder en voetballend ook. Padt zou een goede vervanger kunnen zijn voor cillessen. Het liefste had ik gezien dat Maarten Stekelenburg terug had gekeerd bij Ajax zodat de overige keepers bij Ajax zich verder kunnen ontwikkelen. Cillessen is een uitstekende keeper maar je moet ook realiseren dat Nederland een opleidingscompetitie blijft en als er zo’n bod komt kun je dat haast niet weigeren en zou je de verdere ontwikkeling van cillessen blokkeren wat ook niet de bedoeling is. Ik gun Jasper deze transfer.

    1. Remco425

      Dit is echt de grootste onzin die ik ooit heb gelezen. Dat spelers na 4 jaar op moeten zouten omdat ze minder worden. Sar zat er bijv langer en werd alleen maar beter. En 28M heeft voor Ajax totaal geen waarde. Het maakt nl geen enkel verschil of er 100M of 128M op de bank staat. Het gaat er om wat er op het veld staat.

Comments are closed.