‘Alleen als Ajax aangeeft niet meer met hem door te willen, komen andere clubs in beeld’

1221excelsior-ajax_deboer

De zaakwaarnemer van Frank de Boer laat tegenover Fox Sports weten dat interesse van andere clubs de hoofdcoach van Ajax niet kan verleiden om deze zomer bij Ajax te vertrekken. ‘Frank heeft afgesproken dat hij komend jaar bij Ajax blijft. Dan blijft hij ook echt bij Ajax. Zo zit Frank in elkaar. Alleen als Ajax zelf aangeeft niet meer met hem door te willen, komen andere clubs in beeld.’ ‘De 45-jarige De Boer werd in december 2010 benoemd tot coach van het eerste en leidde de club vervolgens naar vier landstitels op een rij. Dit seizoen viel Ajax de tweede plaats ten deel en ontstond er kritiek op de speelwijze.

West Ham heeft zich in ieder geval niet gemeld”, zegt de zaakwaarnemer, daarmee reagerend op de nieuwe geruchten vanuit Londen. Afgelopen vrijdag schreven de Britse media dat West Ham-voorzitter David Gold de naam van De Boer maar niet uit zijn gedachten krijgt en hem nog steeds hoog op het lijstje heeft staan, als opvolger van Sam Allardyce.

Bron: FoxSports

Related posts

34 Comments

  1. Remco425

    En zo hoort het. Afspraakbis afspraak. Daar kunnen velen nog wat van leren.

    1. De Ajacied

      Ja maar wat stellen binnen het voetbal afspraken voor?
      Wel
      Mooi gebaar van Frank 🙂

  2. Joeguh9

    Ook Frank heeft vast een boel geleerd van dit afgelopen seizoen! Blijf maar mooi zitten waar je zit, een trainer is zo goed als zijn materiaal en er loopt potentie zat rond.

  3. woody79

    en je gaat zeker niet naar west ham. Doe normaal. Lekker bij ons blijven frankie net als jasper. Laat die engelsen maar lekker hun poen ergens anders spenderen

  4. PvL020

    Frankie je bent en blijft een baas!!!! Laat de spelers een voorbeeld nemen aan je besluit en standvastigheid door dit voetballend dubbel en dwars terug te betalen volgend seizoen!!!!

    1. AFCA my World

      Nu moet hij ze alleen nog aan het voetballen krijgen want daar schort het al een hele tijd aan, dat tikkie breed en tikkie terug hebben we wel gezien daar heb je geen dure voetballers voor nodig !

      1. PvL020

        Heb ik al eerder gezegd dat tikkie breed en terug is echt niet de filosofie van Frank, dat geloof ik niet. Maar de spelers miste gewoon vertrouwen en dan ga je op safe spelen hoe lelijk dat ook is. Dat moet doorbroken worden en dat gaan volgens mij met spelers die dat durven. Durf een foutje te maken, dan win je vertrouwen

        1. AjaxBarcelona

          Klopt helemaal. Mensen moeten een luisteren naar wat Frank tijdens de wedstrijd aangeeft aan zijn spelers en wat hij in interviews zegt. Hij wil maar een ding en dat is naar voren. Dat het niet lukt is klote maar incidenteel hebben ze laten zien dat E het kunnen. Zitten helaas te veel vertragende factoren in het elftal. Spelers die als de dood zijn fouten te maken en afgeslacht te worden door de supporters.

          1. PvL020

            Ja maar helaas krijgen ze door dit meer kritiek. On Ajax om zo te spelen, waar is de lef en de branie hè?

          2. AjaxBarcelona

            Klopt als je bang bent fouten te maken speel je niet meer vrij uit. De spelers voelen geen steun van de kant van de supporters terwijl die ze juist over het dode punt kunnen helpen. Frank heeft het geprobeerd met vertrouwen te geven maar deed dit uiteindelijk te lang op dezelfde manier. De supporters zullen het moeten tonen.

          3. PvL020

            Supporters mogen natuurlijk ook wel kritiek hebben toch? Maar wel met respect. Maar respect vervaagt door de emotie, iedereen wil het beste voor ons Ajax. Ik weet ook de oplossing niet, we roepen om versterkingen maar wat als die er niet zijn of niet uit de verf komen? We hebben niet de makkelijkste competitie waar spelers graag heen willen, topspelers dan he

          4. AjaxBarcelona

            Precies wat je zegt. Kritiek mag maar met respect. Helaas lees ik 75% respectloos commentaar. Daar baal ik al van laat staan de spelers. Vrienden en familie van de spelers lezen het ook. Dat is echt niet fijn en ga je niet beter van spelen.

          5. PvL020

            En dat is misschien dan een klein puntje voor Frank en voorop gesteld ik ben er niet bij, maar soms moet je de speler in kwestie dan in bescherming nemen. Maar dat moet wel kunnen. Maar wie weet volgend seizoen, ik heb er toch weer zin in!

  5. Mooi

    Begint die poppenkast nu al het seizoen is net afgelopen en daar gaan we al weer met al die geruchten.

  6. johnie stalker

    Off topic:
    Lees net dat we Stekelenburg voor een prikkie kunnen ophalen bij Monaco. Haal Berbatov er dan ook maar bij, ze mogen allebei weg.

  7. Pazuzzu

    Hij wacht tot Wenger over 2 seizoenen weg gaat. Perfecte club en hij heeft dan tijd om iets op te bouwen zonder dat hij na een slecht 1e seizoen meteen weer door de druk ontslagen word. V

  8. -buitenkantje rechts-

    Frank is begonnen als coach met 4 landskampioenschappen op rij! Logisch dat er dan een kleine terugslag komt. Maar hij blijft een echte klasbak hoor met enorm veel voetbal knowhow. Koesteren die man!

  9. Gero77

    Het blijft toch alleen maar mogelijk in nederland…. De man heeft Ajax 4x!!! Landskampioen gemaakt en dan nog blijven er azijn zijkers maar zeuren over of ie wel of niet moet blijven…. Speculeren over van alles en nog wat…. Tering jantje…. In engeland blijven sommige managers/trainers 10/12 jaar hoofdcoach….

  10. AFCAJasper

    Hee off-topic,
    Mocht cillessen uiteindelijk alsnog overwachts weggaan. Stekelenburg is uit beeld bij Monaco en misschien ook bij Fulham. Dus terughalen dan, want misschien hervind hij bij Ajax zijn oude vorm. En ik denk dat het voor de andere keepers nog te vroeg is.

  11. ElSalvador

    Tuurlijk moet Frank blijven, maar als Real Madrid belt, is zijn keuze snel gemaakt. En zo is het, en niet anders.

Comments are closed.