‘De Jong sluit terugkeer naar Ajax niet uit maar waarschijnlijk voorlopig niet’

0217nigeldejong

Nigel de Jong is nog niet van plan om terug te keren naar de Eredivisie maar die plannen zouden binnenkort ook zo kunnen veranderen. De Jong heeft een aanbieding van AC Milan op zak maar moet financieel en sportief flink inleveren doordat Milan een aardige pas op de plaats heeft moeten maken.

‘In principe is het nog te vroeg om terug te keren naar Ajax maar ik sluit de deur voor geen enkele club, dus ook niet voor Ajax. Ik heb een aanbieding van Milan in beraad en dat moeten we eerst nog met elkaar bespreken. Natuurlijk wil ik nog op het hoogste niveau actief blijven maar het moet allemaal wel realistisch blijven. Als een terugkeer naar Ajax ter sprake komt kunnen we daar altijd over discussiëren’, aldus De Jong tegenover de NOS.

Bron: NOS

Related posts

35 Comments

    1. jojocoolio

      Het zou sowieso een goeie mentor zijn… Alleen geloof ik het niet tot dat hij getekend heeft….

    1. Remco425

      Op zich is het geen blabla, want hij zegt gewoon hoe het is en hij zegt niet dat hij terug komt. Hij zegt juist dat het in principe te vroeg is.

  1. Komen

    Zou geweldig zijn!! Beetje meer peper in het team een echte leider en voorbeeld!!

        1. bezemsteel

          Ja maar een fitte zimling is beter dan messi of ronaldo dus die vergelijking is niet eerlijk

          1. rickert

            daar heb je gelijk in.. nou geven we Nigel dan een kans, tikken we hem gewoon af. je bent vanaf vandaag aanstaande zomer weer ajacied!

  2. jojocoolio

    Als hij echt nog club liefde heeft zou het kunnen en anders is hij net zo als de rest… Kussen elk logo voor de knikkers en vergeten waar ze vandaan komen… Het geld wat ze verdiend hebben kunnen ze nooit meer opmaken… Dus alleen liefde voor de club zou de doorslag kunnen geven…

    IK BEN HEEL BENIEUWD OF HIJ ECHT EEN AJAX HART HEEFT…

    1. pwborst

      Bij Ajax valt er meer te winnen dan bij AC op dit moment en met de kans zich volledig in de picture te spelen als verdedigende middenvelder bij Oranje en nog kans om over 1 a 2 jaartjes met de Boer mee te gaan. Er is meer reden dan ????

  3. Sewena13

    Oké als De Jong ooit in Qatar of USA gaat voetballen weet ik wat die bedoelt met hoogst haalbare €€€€£££$$$££

  4. pwborst

    Nu direct en aanbieding doen!! Kom Nigel kampioenschap, Champions League, KNVB beker, Johan Cruyffschaal en een kans om jezelf volledig in de picture spelen voor Oranje Ek 2016 en zelfs een kans om met de de Boer nog op avontuur te gaan over 1 of 2 jaartjes

  5. Geroldkohlen

    ik hoop dat hij terug komt zou echt fantastisch zijn, hij is de ideale stofzuiger voor op het middenveld en de jonkies kunnen vrijuit voetballen! en hij is tenminste eerlijk wat betreft zijn toekomst, al komt hij niet! hij vertelt nu wel eerlijk dat hij eerst met milan wilt praten en dat hij ajax niet uitsluit vind ik eerlijk en kan ik begrijpen. wat dat betreft hier kan van de vaart nog wat van leren. ik zeg ajax doen een hele goede aanbieding, en geef daarbij de aanvoerdersband, want dan zullen die lege stoeltjes ook weer gevuld worden!!

  6. PvL020

    Zinloos bericht dit. Bij Ajax zou hij ook iig financieel in moeten leveren. Eerst maar eens zien. Ik zie het niet gebeuren

    1. Remco425

      ik maak hier niet uit op dat Nigel zegt dat hij terugkomt. Alleen dat hij open staat voor alle clubs en daar valt Ajax ook onder.

  7. Ajax nr 1

    Dat is de mode tegenwoordig. De Jong komt zeker terug maar niet meer om te voetballen.

    1. Remco425

      Ze bladiebladen beide niet, want ze zeggen/zeiden recentelijk beiden niet dat ze terugkomen. Nigel heeft dat nooit gezegd en Raf alleen toen hij bij Ajax vertrok 10 jaar geleden ofzo.

  8. Remco425

    Een kampioenschap in Nederland met Europees voetbal is volgens mij hoger dan op de bank bij een middenmoter in de Serie A.

  9. marcussboss

    zou mooi zijn maar denk dat hij eerst nog even ergens anders aan de bak gaat. bij man u bijvoorbeeld !! zou voor man u al een aanwinst zijn laat staan voor ajax haha !!

  10. S4ndrr

    Waarom is iedereen zo negatief? De Jong kan het hoogste niveau nog zeker aan! Waarom zou hij dan nu terugkomen? Over 1 a 2 jaar kan hij nog steeds meedraaien bij Ajax maar misschien niet meer zeker van een basisplaats bij wen topclub.. Zoals Vd Vaart kiest voor de poen door naar America te gaan zie ik Nigel niet doen. (ook de situatie met Silvie speelt mee, zij moet mee verhuizen met Rafa als hij een transfer maakt, dit staat vast in hun scheidingspapieren en zij wou ook graag naar America. En voor een goede band met zn ex-vrouw koos hij voor zn familie)

  11. EddS-020

    Salarisplafond verhogen voor deze man. Leg een goed bod neer en kijken wat er gebeurd!

  12. Velibor

    Is gewoon een nette manier om de boot af te houden denk ik en laten we eerlijk zijn als ze mij 5 miljoen bieden ipv 2 max dan wist ik het ook wel.

  13. Robin

    De komende tig jaar komt er geen enkele oud Ajaxied terug. Clubliefde bij spelers bestaat niet meer. Nog liever cashen in Qatar dan CL en strijden om de titel in Nederland. Deal with it. Zinloze discussie!!!!

Comments are closed.