Klaassen ontevreden over vertoonde spel Ajax (Incl video)

12

Davy Klaassen is absoluut niet te spreken op de manier waarop Ajax zondag speelde tegen Ado. De middenvelder is van mening dat het allemaal veel te moeizaam ging en schat de kans klein in dat Ajax na de misstap van psv alsnog de landstitel pakt dit seizoen.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.Ajaxfanzone.nl

Bron: AT5

Related posts

15 Comments

  1. f-side64

    als Julie nou eens gaan beseffen dat de fans mede julie riante inkomen betalen dan kan het nog steeds en tegen frank zou ik willen zeggen stop met siggi en boilessen bij het eerste zet riedewald op de plek van boilessen en als 2de spits zivkovic.

    1. De Ajacied

      Ze verdienen ze veel te makkelijk ja
      Doe wat voor je salaris
      En laat BZ+T zien GVD

  2. marcussboss

    helemaal mee eens ! is toch wel grappig dat je er een spit in zet die totaal geen gevaar of iets brengt ? heb hem de hele wedstrijd niet gezien !!

    1. f-side64

      Nee naar siggi is al blij nog steeds 1 ajax speler te zijn terwijl ziv echt 3 klasse beter is.

        1. f-side64

          siggi kost alleen de prof clubs
          kopen hem niet en de amateur clubs willen hem niet eens met 10 miljoen euro erbij

  3. bezemsteel

    Ik denk dat ze van de zomer gewoon een relatief dure speler moeten halen voor de plek centraal achterin naast veltman. Als ze weer aan blijven kloten met viergevers en zimlings als transfer dan word het volgend jaar niks beter. En anders die douglas van dnjepr bijvoorbeeld, zal niet heel duur zijn en heeft in de 2 wedstrijden tegen ajax al meer laten zien dan ongeveer heel de ajax defensie

  4. jojocoolio

    Er waren wel meer ontevreden mensen in de arena…. Maar wel 3punten dat dan weer wel

  5. Grandmaster jp

    3 punten lelijk of mooi intresseert my echt helemaal niks!!! Ben dol op mooi voetbal maar het belangrijkste zijn de punten . Dat. Gezeur altijd als je mooi voetbalt en nul punten overhoud is er ook weer wat te mekkeren . We hebben gewoon geen super team! En helemaal geen super competitie!!!

  6. Mooi

    Er waren heel veel lege plekken in de Arena met het huidige spel van de laatste maanden we genieten niet meer van het voetbal nee we ergeren ons mateloos aan het vertoonde spel ik moet goed na denken wat ik het nieuwe seizoen ga doen.

  7. paullus

    Het is jammer dat de boer altijd een andere wedstrijd ziet dan de rest van Nederland

  8. Ajacied12341

    Nou dat hij ontevreden is is niet zo overdonderend als je als supporter op de tribune zit

Comments are closed.