Milik onzeker voor thuiswedstrijd met Excelsior

0226legia-ajax_milik

Arek Milik verscheen vrijdagmorgen niet op het trainingsveld en lijkt de thuiswedstrijd tegen Excelsior te moeten missen. De Pool kampt met een lichte spierblessure. Aannemelijk is dat Frank de Boer de spits spaart voor het Europa League duel tegen Dnipro Dnipropetrovsk van aanstaande donderdag.

Bron: Twitter

Related posts

16 Comments

  1. Geroldkohlen

    dan moet je niet moeilijk gaan doen frank, en zet gewoon zivko erin in plaats van schone in de spits!

  2. fafieanie

    wel de punten pakken anders was die overwinning ook weer voor niets behalve dat je van pisvee gewonnen heb.

  3. Emilio4Ajax

    Weet er nog eentje die in de spits kan,… El Gazi, maar van mij mag Zivko het laten zien… 😉

    1. Remco425

      El Ghazi is betr vanaf rechts, liever een aanval met Kishna, Zivkovic en El Ghazi.

  4. Remco425

    lijkt me verstandig Milik te sparen. Geen risico, zeker met Zivkovic achter de hand.

  5. Geroldkohlen

    lees net op vi.nl dat frank zivko op dit moment nog steeds geen optie vind voor de spits positie, maar hij overweegt el ghazi om op die positie te zetten! snap echt niet dat zivko niet de kans krijgt soeelde bij groningen toch ik in het eerste dat was toch ook eredivisie of we spelen toch tegen excelsior dat zou hij toch aan moeten kunnen? trainer kan en mag je eigenwijs zijn maar dit is stijfkoppigheid of er speelt meer af achter de schermen tussen die twee.??

    1. FdB=Ajax

      Groningen heeft natuurlijk veel minder alternatieven, dus het betekent niet dat als je bij Groningen in de spits hebt gespeeld dat je dan ook goed genoeg bent voor Ajax. Maar ik zou het wel heel jammer vinden als hij nu Schone rechtsbuiten gaat zetten en El Ghazi in de spits. Inderdaad gewoon Kishna – Zivkovic – El Ghazi. Investeren in volgend seizoen, kampioen word je toch niet meer

      1. Geroldkohlen

        gaat om het niveau dat je speelt we spelen tegen excelsior het is geen barcalona waar we tegen spelen! tegen welk team moet je zivko dan een kans geven als hij nog niet eens tegen excelsior mag spelen en? het kan alleen maar meevallen in mijn ogen.

Comments are closed.