Van Halst: ‘De ontwikkeling van Bazoer is veelbelovend’

0206vanhalst

Jan van Halst sprak zaterdagavond voor de camera van Fox Sports zijn waardering uit voor Riechedly Bazoer. De oud-Ajacied noemt de ontwikkeling van Bazoer verbazingwekkend maar geniet tevens van de achtienjarige speler.

‘Ik ben wel verbaasd dat hij momenteel zich zo laat gelden. Bazoer kwam van psv naar Ajax en gold als een lastige jongen die moeilijk coachbaar zou zijn maar niet is minder waar. Als je ziet hoe hij vaak hij vrij loopt en constant bezig is om te kijken naar de juiste oplossing dan is dat alleen maar knap voor een speler van deze leeftijd. Ik ben positief verrast met de speelwijze van Bazoer en kan van zulke spelers genieten. Dat mensen hem nu al als een type Rijkaard wegzetten gaat mij iets te ver maar natuurlijk is het een groot talent’.

Bron: Fox Sports

Related posts

18 Comments

    1. Sjapie

      Dat doen ze allemaal. Dat lult maar in de rondte op dat fox. Toch kon ik hem als voetballer bij Ajax altijd wel waarderen.

  1. piet

    2a3 weken geleden speelde hij ook niet zo goed hij zecht alleen maar dat hij zich goed ontwikkeld begrijpend lezen is ook een kunst ??

  2. Jackson

    Hij is een analist dus mag en kan hij vrijuit praten. Hoe hij tegen het voetbal kijkt of ziet is hem en iedereen gegunt. Ik geniet nog steeds van zijn analyses.

    1. Velibor

      Inderdaad en daarom mag Bazoer best met de jonge Rijkaard vergeleken worden en het maakt me niet uit waar hij op lijkt maar Ajax heeft voorlopig een Beer van een middenveld met hem en Klaassen en Sinkgraven,strootman er bij zometeen en we worden over 3 jaar gewoon wereldkampioen haha .

Comments are closed.