Milik krijgt forse kritiek uit vaderland na ‘Arda Turan-imitatie’

0201vitesseajax

Arek Milik toonde zijn frustratie zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen Vitesse op een hele verkeerde manier, zo laten diverse media uit Polen weten. Milik was van mening dat hij een vrije trap moest krijgen maar zag tot zijn verbazing scheidsrechter Vink het voorval wegwuiven. Milik gooide daarop zijn schoen richting Vink wat hem op een gele kaart kwam te staan.

De media in Polen zagen het voorval ook en zijn niet gecharmeerd van de actie van hun landgenoot. TVN24 laat weten dat Milik zich schandalig gedroeg en blij mocht zijn dat hij geen rode kaart ontving. Ook Fakt spreekt zich uit en vraagt zich af of de ‘Arda Turan-imitatie’ een nieuwe trend aan het worden is. De speler van Atletico Madrid presteerde afgelopen week hetzelfde in de wedstrijd tegen Barcelona en kreeg ook slechts een gele kaart. ‘Milik was duidelijk net zo gefrustreerd en werd ook terecht bestraft voor zijn lelijke gedrag’.

Bron: TVN 24

Related posts

8 Comments

    1. fafieanie

      ach hij wil winnen daar kun je van sommige watjes niet zeggen maar oke t is een beetje dom.
      .

      1. Sazzz

        sorry? hij presteert zelf niks en gaat dan maar met schoenen gooien??? de wil om te winnen begint bij jezelf

      2. Sazzz

        sorry? hij presteert zelf niks en gaat dan maar met schoenen gooien??? de wil om te winnen begint bij jezelf

    2. Marcie

      Nog mazzel met geel. Als hij geen kaart had gehad, had hij achteraf nog 3 wedstrijden schorsing van de KNVB gehad.

      Domme, domme actie.

      1. frenkynairo

        Die schoen ging Nie eens richting de scheids man was zeker nog 3 meter bij em vandaan. Plus hij is Nie zomaar gefrustreerd die schoen is tog Nie zomaar uit!!! Vond t allemaal wel meevallen

    1. ajacied078

      het hoort niet op een voetbalveld thuis. als die schoenen wil gooien doet ie dat maar thuis. hij had beter een paar teamgenoten kunnen verrot schelden. dat ze wat harder hadden gelopen.

Comments are closed.