Driessen: ‘Ajax heeft zich onverantwoord arrogant gedragen deze transferperiode’

0131daley_sinkgraven

Valentijn Driessen kraakt het beleid van Ajax in de ochtendeditie van De Telegraaf. De journalist snapt niet dat Ajax Daley Sinkgraven heeft aangetrokken vlak voor het verstrijken van de deadline en de jonge speler een last op de schouders gaat leggen van een dolend Ajax.

‘Als je Sinkgraven op 30 januari gaat vastleggen dan had je dat ook op 1 januari kunnen doen. Nu leg je deze jonge speler een last op zijn schouders want het is een rookie met slechts 35 duels in de eredivisie. Op dit moment zijn Overmars en De Boer onverantwoord bezig . Ze realiseren zich niet hoe kwetsbaar en afgeroomd de selectie is na vier succesjaren. De rek is eruit bij het aanzuiveren van kwaliteit vanuit de jeugdopleiding’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

17 Comments

    1. Velibor

      Ja dat hij zomaar kritisch durft te zijn op het huidige elftal niveau,schande zeg gelijk men abonnement op,ik ben echt hartstikke trots op de afgelopen 4 voetbaljaargangen maar vind nu wel tijd dat de selectie aangevuld moet worden met wat fris en ervaren bloed dus een beetje gelijk geef ik hem wel want dit is gewoon kloten op het moment.Ben vooral altijd trots geweest op de vaak dwingende manier van spelen van Ajax en of ze nou kampioen werden of niet het was altijd leuk om naar te kijken en dat mis ik nu gewoon,dit mag toch wel es gewoon gezegd worden zonder dat je voor azijnzeiker uitgemaakt wordt? Heb altijd over andere clubs gezegd dat ik op zo’n manier geen kampioen wou worden. Jaja er komt een sterke lichting aan word er dan gezegd ,maar als je CL niet haalt kost je ook gauw 25 miljoen ook al overwinter je niet eens dus dat verhaal over dure verdedigers is ook maar gedeeltelijk waar zeker ter overbrugging tot nieuwe lichting klaar is. Hoop dat ik snel weer kaan genieten van fris voetbal.

      1. AFCA my World

        Kijk dat is wat ik wil horen,en zelf ook al een tijd roep,nu maar hopen dat er meer echte supporters zijn die dit ook zien en ook willen zien en het verder uitdragen,misschien komt het dan ook eens bij de directie terecht,want daar zit het echte pijnpunt,begrijp dat je zuinig moet zijn,MAAR een eenmalige uitgave voor 1 of 2 ervaren krachten mag echt wel een keer, kosten voor de baten,ja er komt een mooie lichting aan maar die is er nu nog niet,AUB een echte investatie verdiend zichzelf terug!

  1. Rickie

    Ze moeten inderdaad wat ophalen anders is het knap waardeloos. Wat een pruts voetbal. Geen Jaap stam ofsu maar zet zivkovic in de spits en ga jonny vd beek er bij halen en nouri want het hele middenveld was nergens het was gewoon ergelijk om te zien hoe ajax speelde dit is echt ajax ONWAARDIG!

  2. arjan

    Hij heeft nog gelijk ook. Een Sinkgraven hebben we niet nodig, maar kerels hebben we nodig. Deze jochies zijn te licht en gewoon een hele zwakke lichting en zolang Andersen en Boilesen erin staan speel je met negen man.

  3. kluivert

    Wellicht arrogant, misschien onvoldoende inzicht en gebrek aan kennis….maar hij heeft wel gelijk!

    1. Fvanr

      Arrogantie ligt altijd dicht bij de waarheid. En gelijk heeft hij. Ik voeg daaraan toe. Het naar de klote en een sinkgrave gaat het niet redden en Ajax redden zeker niet. Kijk maar naar die kwasten van een Andersen en boilissen “HOOGMOED”

  4. Geroldkohlen

    type stam, davids of nigel de jong en ongeveer 26 a 27 jaar, 28 jaar mag ook nog wel!

  5. coenie

    Ach, iedereen denkt dat het maar zó makkelijk is om even een speler aan te trekken die Ajax gelijk beter maakt. Op de vraag voor wie Ajax dan moest gaan kon meneer Driessen afgelopen vrijdag geen antwoordt geven. Als ik hem zie zitten bij VI-TV dan zit hij daar alsof hij de man is die alles weet en overal goedkeuring aan moet geven. Net als Kieft afgelopen weekend: wel commentaar leveren, maar met oplossingen komen…?

    1. gerrykoos

      helemaal mee eens dat soort jongens als Drieessen leven en teren op de ellende van een club zoals de situatie van Ajax nu en PSV vorig seizoen.
      En wat Coenie zegt beste stuurlui staan aan wal.

  6. toon61

    Waarom moeten die mensen met oplossingen komen dan ,we zien allemaal dat hij gelijk heeft ,en andere cubs kunnen ook spelers vinden ,waarom ajax niet ,de scouting werkt daar niet ,bij psv is het veel beter ,die halen spelers als het nodig is ,dit is een wanvertoning eerste klas .

  7. f-side64

    Ja maar pisvee krijgt onder tafel geld van de gemeente. Eindhoven maar Marc o is bang voor zijn bonus.

  8. Sazzz

    het is allemaal makkelijk gelul. en ervaren speler haal je niet meer op voor datgene wat Ajax kan bieden, zowel financieel als sportief.

Comments are closed.