BBC: ‘Moisander in winterstop naar Engeland’

moisander

De BBC weet waar de toekomst van Niklas Moisander ligt en dat is in Engeland. Het Britse medium heeft hierbij de hulp van zogenaamde ‘voetbal-experts’ die een lijst samenstellen van mogelijke transfers in de winterstop. Hierbij komt de naam van Niklas Moisander meerdere keren naar voren.

Everton is de meest concrete club en had afgelopen zomer ook al interesse in Moisander maar toen kwam het niet tot een transfer. Ook de club van Jan Vertonghen en Christian Eriksen, Tottenham Hotspur, zou niet onwelwillend tegenover een transfer staan, aangezien The Spurs maar een matige verdediging tot hun beschikking hebben waarin zij een samenwerking tussen Vertonghen en Moisander zeker zien zitten. Daarnaast volgt het Italiaanse Napoli de bewegingen rondom Moisander ook nog steeds op de voet.

Bron: Ajaxshowtime

Related posts

20 Comments

 1. Nielsz.AFCA

  Huur anita dan maar , is toch handig , moisander weg , dus moet of denswil of viergever of van der hoorn op zijn positie en dan riedewald linksback zolang boilesen er niet is ; serero missen we dus kan anita op cvm en andersen en klaassen ook op mid

  1. AFCA my World

   Alleen is Denswil niet goed genoeg, die kan beter maar vertrekken,bovendien maakt van de Hoorn grote stappen richting zijn goede niveau,die zou ik dan het liefst zien spelen

    1. Guacamole

     Wat een knipperlichten hier. Die jonge speelt eindelijk een goede wedstrijd(geeneens op eigen positie) en iedereen zwaait hem toe. Hou jullie mond dan ook als hij weer een wedstrijd verpest.

   1. thehet

    Niet mee eens. Denswil moet gewoon vertrouwen krijgen net zoals Van der Hoorn en dan zullen zij een acceptabel niveau halen.

    1. dathijn26

     Totaal niet mee eens. Denswil is te licht. Van der Hoorn heb ik zeker nog wel vertrouwen in

    2. AFCA my World

     Denswil is absoluut niet geschikt voor Ajax,komt kwaliteit te kort en heeft niet de benodigde mentaliteit,is lui en arrogant! Beter dat hij vertrekt kunnen we Tete een kans geven!

 2. thijsAJAX1

  everton tottenham en napoli, dat zijn wel hele mooie clubs. beetje te mooi om waar te zijn.

 3. thehet

  Ik denk niet dat Moisander naar Engeland moet gaan. De competitie is te fysiek voor hem. Hij kan beter naar Duitsland gaan.

 4. KBouter

  Everton, Spurs, Napoli..dat zijn natuurlijk clubs waar je wilt spelen….die gasten zien de kwaliteiten wel van Moisander.

  Denswil komt zwaar te kort en nu ineens is vd Hoorn, wat ook nog eens een rechter CV is een topverdediger?

 5. Spellingskontrole

  Sphfca heeft zeker gelijk!! We hebben het hier niet over de beste maar over de hardste en dat is overduidelijk de premier league!

Comments are closed.