Klaassen: ‘De vijfde op rij zou iets speciaals zijn’

1206ajax-willem2_klaassen2

Ajax heeft de laatste vier seizoenen beslag weten te lggen op de landstitel en als het aan Davy Klaassen ligt komt de vijfde daarbij. Nog nooit werd een ploeg vijf keer in successie kampioen van Nederland en dat leeft zeker binnen de spelersgroep.

‘Wij hebben het er in het begin van het seizoen al over gehad want het is natuurlijk wel iets speciaals en je schrijft als team historie. We staan nu vier punten achter op psv dus wat dat betreft ligt alles nog open. Mochten we het weer flikken dan hebben wij ook als doel om maar eens te overwinteren in de Champions League. Ik denk ook dat wij als team verder zijn en dat de gedachte bij andere clubs van ‘die knikkeren we er wel ff uit in de poulefase’ nu maar eens afgelopen moet zijn’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

10 Comments

 1. AFCA my World

  Het zou ontzettend mooi zijn,en ik hoop het ook natuurlijk,maar pisvee is wel ontzettend sterk dit seizoen en het zit ze ook erg mee,kijk maar in de laatste seconden tegen de kakkerlakken,we krijgen het nog zwaar denk ik!

 2. Misterajax

  Hoop het van harte maar het zal erg lastig worden want PSV is gewoon heel sterk dit jaar, ze lijken in vergelijking met vorig jaar toch meer een ploeg. Maar heb alle vertrouwen in Ajax!

 3. arjan

  Overwinteren in de CL? Nou dat gaat niet gebeuren en buiten dat we de kas spekken hebben we daarin niks te zoeken, zie de afgelopen vier jaar.

   1. AFCA my World

    We zouden een echte supergoede verdediger bij moeten hebben, een Vechter,Bikkelaar en Leider ineen en ja dat mag echt wel eens wat kosten! (al zijn er altijd mensen die vinden dat je moet potten) verkoop maar eens wat overbodige spelers er lopen er veel te veel rond,een Sana Moisander Sigi Denswil en een Duarte om er maar een paar te noemen,er zou echt eens opruiming gehouden moeten worden, en een paar jonkies door laten stromen!

 4. Veltman

  Ik vind dat men hier veel te veel ontzag voor PSV heeft. Oke ze hebben leuke spelers, maar in hun spel zit veel te weinig evenwicht en structuur. Dat gaat ze een keer opbreken

 5. Velibor

  Altijd met de kont in eigen goal hangen en dan counter eroverheen bah wat een laf voetbal en bij ons begon dat gezeik ook al een beetje maar er is nu geloof ik een ommekeer aan de gang want ziet er naar uit dat we zachtjesaan het spel weer gaan maken tenminste als ik het goed gezien heb,verdomme wij zijn de beste dus voetbal daar dan ook naar als je de spelers hebt haha en geloof dat die eraan staan te komen ,halleluja Ajax!

Comments are closed.