Moisander: ‘We kwamen goed weg. Mooi voor Mike’

1221excelsior-ajax_vdhoorn2

Aanvoerder Niklas Moisander stond, wellicht voor het laatst als Ajacied, na de zege op Excelsior de pers te woord. ‘We kwamen goed weg,’ zo vertelt hij  voor de camera van Fox Sports. ‘Het was geen goede wedstrijd, maar het is toch lekker als je met een 0-2 overwinning naar de winterstop gaat. Het was moeilijk. We lieten de bal vandaag niet snel genoeg lopen. Het kunstgras was erg droog, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn. We moesten dit duel hoe dan ook winnen en dat is gelukkig ook gebeurd.’

Moisander was blij voor zijn ploeggenoot Van der Hoorn. ‘Het is mooi dat Mike van der Hoorn voor de beslissing zorgt. Hij heeft in mijn ogen te veel kritiek gehad, onnodige kritiek ook. Op de trainingen is hij heel goed bezig. Dan is dit een mooi moment voor hem. Hij heeft het verdiend.’

Of Van der Hoorn na de winterstop al vaker bij de wedstrijdselectie zal zitten, hangt onder andere af van de toekomst van Moisander zelf. ‘Of dit mijn laatste wedstrijd was? Dat weet ik niet. Ik heb nog een contract tot komende zomer. We moeten rustig kijken. Mijn contract nog verlengen? Dat is geen optie meer. Ik heb geen aanbieding ontvangen. Nu is het daar te laat voor.’

Related posts

6 Comments

 1. Remco-Ajax-Nijmegen

  Laat Moisander maar gewoon gaan, hij maakt de laatste tijd teveel fouten en heb hem nooit geweldig gevonden. Haal maar is een grootte sterke verdediger net als van der Hoorn, maar dan iets meer ervaren. Bijvoorbeeld Douglas?

  1. fafieanie

   precies hij heeft een grote mond maar goed voetballen ho maar en dat hij aanvoeder is dat vind ik een grote fout van de ajaxleiding. diegene die het zeker toebehoord is klaassen. deze jongen is uit het niets de vandeldrager ook al is hij jong maar dat was cruyff ook. dus in het nieuwe jaar moisander hup weg viergever hup weg en een twijfelgeval veldman. die even een elftal terug. en 2
   goede werkers aantrekken met een ajax verleden of die er echt voor willen gaan zonder kapsones.

 2. jood84

  strik erom en gratis de deur uit. hij loopt toch alleen maar de jeugd in de weg. ik heb liever dat een jochie fouten maakt en ervan leert dan iemand die al jaren ervaring heeft en nog domme fouten maakt

Comments are closed.